C-tytöt Isooossakyrööössä

Lauantaina 18.2. pelattiin runkosarjan viimeinen kierros C-.tyttöjen SM-sarjassa. Plokilla osoitteena oli Isokyrö. Runkosarja koostuu kahdeksasta kuuden joukkueen lohkosta, joista kolme parasta menee yläjatkosarjaan ja loput kolme alempaan jatkosarjaan.

Ploki lähti lohkokakkosena tähän viimeiseen turnaukseen, toiveet ja odotukset korkealla. Alku näytti todella huolestuttavalta ja se turnauksen huono peli heti alkuun toi Torniolentis-88:lle voiton 2-0. Verkkokin oli liian korkealla eikä mikään onnistunut, mutta verkon korkeus on sama molemmilla puolilla joten ei selitellä…Verkko kiilattiin kohdalleen ja seuraava ottelu OsVaa vastaan alkoi. Tässäkin ottelussa piti kaikki mahdolliset aikalisät ja pelaajavaihdokset tehdä ennen kuin joukkue heräsi, herätys tapahtui kuitenkin ajoissa ja Ploki vei pelin 2-1.

Mahdollisuuteen ylempään jatkosarjaan pääsystä, oltiin pakkovoiton edessä. Vaasan Vasama oli voitettava. Nousujohteisella pelillä, omat virheet pudotettiin minimiin ja voitettiin peli 2-0. penkin päässä olis taas sykemittaria tarvittu…=)

Sairastumisien takia WoVo jäi turnauksesta pois ja näin ollen sarjataulukko on myös avoin. WoVolla on pelaamatta neljä ottelua joista Vaasan Vasama ja Kyrön Voima-ottelut pelataa torstaina 23.2. Siihen saakka pitävät “hullua jännityksessä” miten jatkon kanssa käy, Plokin osalta asetelmat näyttävät kuitenkin hyviltä.

Näihin kuviin ja tunnelmiin…

-Tuire-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.