D-tytöt Konnevedellä

Lauantaina D-tytöt matkasivat Konnevedelle pelaamaan toista yläjatkosarjan turnausta. Perillä meitä odotti pieni sali ja vain yksi kenttä, joka tiesi sitä, että ottelu kerrallaan mentiin tämä päivä.

Klo 10 aloitimme ekan pelin sarjakolmosta KonnUa vastaan. Alku oli kankeaa ja sekavaa, KonnU pisti parastaan mutta niin myös mekin. He taisivat olla päivän kovin vastus meille. Kaikesta huolimatta tämä ottelu Plokille 2-0.

Sitten oli vuorossa kahden ottelun tauko eli noin pari tuntia. Välillä käytiin haukkaamassa raitista ilmaa pihalla kun sisäilma oli vähän tunkkainen. Toisessa vieraiden pelissä meillä oli kirjurivuoro. Pitkän tauon jälkeen pääsimme taas pelaamaan. Vastassa sarjassa neljäntenä oleva Pyrintö. Tauko teki varmaan ihan hyvää, jopa näin alussa. Ottelu sujui hyvin, Kim syötteli vaikeita syöttöjä vastustajille. Tasaista peliä erän loppupuolelle asti. Molemmat erät ja koko ottelu Plokille 2-0.

Viimeinen ottelu heti perään sarjakakkosina olevia Leijonia vastaan. Eka erä oli aivan ihmeellinen. Vastaanotto toimi, mutta mikään muu ei senjälkeen, kaikki meni päin verkkoa. 0-6 tappiotilanteessa otimme aikalisän ja laskettii lukua ja koitettiin kasata tiimi että saataisii jotain kentällä aikaan. Aikalisän jälkeen saimme uutta puhtia ja vauhtia peliin. Alkoi ola jo tekemisen meininkiä. Plokilaiset otti kiinni ja meni vauhdilla ohi. Eka erä meille selvästi. Toinen erä oli edellisen vastakohta. Hanna syötteli alkuun 11 pistettä ja Leijonat oli jo tässä vaiheessa lyöty. Toinenkin erä helposti meille.

Turnauksessa olivat mukana: Carita, Tiia , Kim, Rita, Julia sekä Hanna.

Tulokset: Ploki- KonnU 2-0 (25-20, 25-17), Ploki-Pyrintö 2-0 (25-19, 25-13), Ploki -Leijonat 2-0 (25-12, 25-11)

Ploki jatkaa edelleen sarjajohdossa, seuraava turnaus pelataan Leppävedellä neljän viikon päästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.