C-tytöt Oulunsalossa 4.2.

C-tyttöjen SM sarjan toinen turnaus pelattiin Oulunsalossa lauantaina. Neljan ottelun päivä ja vähän väkeä. Seitsemän pelaajaa saatiin kuitenkin kasaan ja vielä lainaksi D-tytöistä Carita Hiironen.

Lenti 88 Torniosta oli ensimmäisenä vastassa, normaalista poiketen Ploki sai heti pelin käyntiin ja pisteet kotiin 0-2. Seuraavaksi oli ohjelmassa ottelun mittainen evästauko jonka aikan kerättiin kaikki voimat tulevaan kolmen pelin putkeen.

Ensimmäisenä kolmesta vastaan asettui Vaasan Vasama. Ekassa erässä nähtiin Plokia parhaimmillaan, vahvalla aloitussyötöllä ja hyvällä peruspelillä erävoitto Plokille. Toinen erä olikin sitten vastustajan juhlaa, Plokin ote herpaantui eikä vastustaja jättänyt tilaisuutta käyttämättä vaan vei erän nimiinsä. Kolmanteen erään Ploki kokosi pelinsä vieden erän ja koko ottelun 2-1.

Seuraava ottelu heti perään Kyrön voimaa vastaan. Taitaa olla kiveen kirjoitettu että joka turnuksessa pitää yksi huono peli pelata. No, tässä kohtaa täytyy sanoa että kaikki mahdolliset virheet tehtiin eikä mikään toiminut, ottelu KyVolle 2-0.

Päivän viimeisin vastus WoVo Rovaniemeltä. Ottelu alkoi saamoi kuin KyVon peli päättyi. Hirveästi omia virheitä, päivän pituus painoi jo jaloissa, mutta peli saatii kun saatiinkin kääntymään Noora Ruuskan vahvalla aloitussyötöllä 11-22 tappioasemasta 22-20 tilanteeseen. Vastustaja sai pallon vielä hetkeksi itselleen mutta vain hetkeksi. Plokin seuraava syöttäjä, ensimmäistä kertaa Ceen kentillä pelannut Carita Hiironen asteli viivan taa ja syötti kaksi erän viimeistä pistettä päättäen erän ässäsyöttöön ja lukemiin 25-22. HUIKEETA!!! Toinen erä oli Plokin heiniä. aloitussyöttö ja peruspelaaminen oli hyvin hanskassa ja näin pisteet kotiin 25-15 ja koko ottelu 2-0.

Lohkon kakkosena lähdetään viimeiseen runkosarjan turnaukseen joka pelataan Isokyrössä parin viikon päästä. Toivottavasti pakkanen lauhtuu sitä ennen…4.12.  -32 C.

 

-Tuire-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.