E-pojat voittoihin

IMG_1931

E-nuorten sarja jatkui lauantaina Petäjävedellä jonne startattiin aamulla lähes -35 asteen pakkasessa. Petäjäveden turnauksessa olivat vastustajina tällä kertaa SaPu-p2 Saarijärveltä, isäntäjoukkue PetPet sekä Kipinät Korpilahdelta.

Ensimmäisessä ottelussa Sapu-p2 vastaan pojat taisivat olla vähän kohmeessa alkulämmittelyistä huolimatta SaPun karatessa erän alussa 5-0 johtoon. Pikkuhiljaa vastaanotto alkoi toimia ja erän puolivälin jälkeen Ploki menikin menojaan ja eka erä Plokille. Toinen erä eteni lähes samoin, joukkueet taistelivat tasaisesti erän puoleenväliin. Erän lopussa Plokin pojat liikkuivat vikkelämmin ja tämäkin erä ja koko ottelu Plokille 2-0.

Toisessa ottelussa vastaan tuli isäntäjoukkue PetPet jota arveltiin etukäteen päivän tiukimmaksi vastukseksi. Hyvin PetPet pelasikin, eka erä kuitenkin Plokille. Toiseen erään PetPet muutti hieman kokoonpanoaan pelaten vain neljällä pelaajalla. Vahvalla pelillä PetPet etenikin aina eräpalloon asti mutta Ploki ei luovuttanut vaan vei tämänkin erän jatkopalloilla.

Päivän kolmannessa ottelussa Korpilahden Kipinät piti Plokia tiukoilla ensimmäisen erän loppupuolelle asti, erän lopussa Tonin kolme perättäistä suoraa syöttöpistettä käänsivät kuitenkin erän Plokille. toinen erä oli Plokin selkeää hallintaa, pojat uskalsivat kokeilla iskulyöntiäkin hyvin tuloksin. Kolmaskin ottelu Plokille 2-0.

Tulokset: SaPu-p2- Ploki 0-2 (13-25, 14-25), PetPet-Ploki 0-2 (17-25, 26-28), Ploki-Kipinät 2-0 (25-22, 25-8)

Plokin joukue toteutti hienosti juuri edellispäivän harjoituksissa kokeiltuja asioita ja jälleen poikien hyvää liikkuvuutta kehuttiin myös vierasjoukkueiden taholta. Ploki jatkaa lohkonsa kakkosena kun jatkosarjan turnauksia on kaksi jäljellä. Seuraava turnaus pelataan Palokan liikuntahallissa su 19.2. ja viimeinen turnaus kotisalissa su 18.3.

Suut messingillä voito jälkeen…

IMG_1931

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.