D-pojat kotisalissa

D- poikien kevätkauden jatkosarja aloitettiin Pihtipudas-Salissa sunnuntaina. JoLePan, Plokin ja JyLen lisäksi kevätkaudelle saatiin mukaan neljäskin joukkue; LeiPy Leivonmäeltä. Plokin kaventuneeseen pelaajarinkiin saatiin tähän turnaukseen apuja e-pojista, Toni, Santtu ja Aleksi täydensivät hienosti joukkuetta, eikä hieman erilainen pelityyli tuottanut mitään vaikeuksia.

Ensimmäisessä ottelussa Ploki sai vastaansa JoLePan. Kuten aiemminkin, JoLePa oli selvästi vahvempi ulottuvampien pelaajiensa ansiosta. Toisesa erässä Plokin pojat saivat kuitenkin monia onnistuneita hyökkäyksiä ja ilmeisesti kauden parhaat pisteet JoLepaa vastaan. Ottelu JoLePalle 2-0.

Toisesa ottelussa vastaan asettui uusi joukkue LeiPy. Vaikka LeiPyn joukkue oli selvästi kookkaampi, ei liikkuminen ollut aivan Plokin poikien tasoa ja kotijoukkue veikin erän selkein numeroin. Toisessa erässä tilanne sitten kääntyi, Plokille tuli virheitä niin vastaanotossa kuin hyökkäyksissäkin ja toinen erä LeiPylle lähes samoin lukemin. Kolmannessa erässä LeiPy karkasi heti alussa eikä Ploki kiri riittänyt. Ottelu Leipylle 2-1.

Päivän kolmannessa ottelussa vastaan asettui JyLe, jonka kanssa on totuttu näkemään tasaisia kamppailuja. Tällä kertaa Ploki pääsi helpommalla, kummassakin erässä Ploki säilytti johtoaseman alusta loppuun paljolti Plokin paremman liikkuvuuden ansiosta. Tämä ottelu siis Plokille 2-0.

Tulokset: Ploki- JoLePa 0-2 (3-25, 10-25). LeiPy- Ploki 2-1 (12-25, 25-15, 15-5), Ploki JyLe 2-0 (25-17, 25-14).

Seuraava turnaus pelataan Leivonmäellä 11.2.