D-tyttöjen yläjatkosarjaa Korpilahdella

Plokin D-tytöt selvittivät tiensä yläjatkosarjaan syksyllä ja lauantaina pelattiin ensimäinen turnaus tälle keväälle Korpilahdella. Kahden pelaajan loukkaantumisen vuoksi reissussa oltiin 5:llä pelaajalla.Turnauksessa olivat mukana kotijoukkue Pyrintö, KonnU Konnevedeltä, Leijonat Leppävedeltä sekä Ploki.

Ensimmäisenä saimme vastaamme kotijoukkue Pyrinnön. Peli oli hyvännäköistä ja selkeää. Näytti siltä että edellisenä päivänä opetetut asiat menivät kaikille jakelun. Uusia opittuja asioita käytetiin ja niistä oli hyötyä. Pyrintö on parantanut paljon peliään mutta se ei meitä haitannut. Plokille voitto tästä ottelusta 2-0.

Toisena vastassa oli KonnU. Kaikki mikä edellisessä ottelussa oli hyvää oli tässäottelussa kaikkea muuta. Peli oli sekavaa ja mikään ei oikein toiminut. Virheiden määrä tuplaantui ja se näkyi toisessa erässä. Tasaistakin tasaisempi ottelu kääntyi kuitenkin meidän hyväksi ja tiukka voitto Plokille tästäkin 2-0.

Viimeisenä vastassa oli Leijonat. He ovat olleet tähän asti kovin vastus meille ja nyt odotimmekin kovaa ja tiukkaa peliä mutta tällä kertaa plokin tytöt pääsivät yllättävän helpolla. Peli-into ja ilo löytyi pitkällä tauolla, hyvät puolustukset ja Caritan hyvä verkkopeli olivat suurta plussaa joukkueelle. Selkeä voitto tästäkin ottelusta Plokille 2-0.

Mukana pelaamassa olivat Kim Vouti, Carita Hiironen, Rita Luomala, Julia Kemppainen ja Tiia Saastamoinen.

Tulokset: Ploki- Pyrintö 2-0 (25-12, 25-9), Ploki- KonnU 2-0 (24-17, 26-24), Ploki- Leijonat 2-0 (25-17, 25-10).

Seuraava turnaus pelataan 11.2. Konnevedellä.

-Eija-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.