B-tytöt emännöivät voitokkaasti

 

 

 

Plokin B-tytöt voittivat kaikki pelinsä SM-runkosarjan ensimmäisessä turnauksessa. Pihtipudas-Salissa. Plokin lisäksi mukana olivat Nurmon Jymy, Jyväs Lentis, Salon Viesti Chilit ja Vamos, Lapin Narvi-Pallo sekä Vantaan Lentopallo.

 

Avausottelu Nurmon Jymyä vastaan sujui kotijoukkueen hallinnassa, vaikka se johti erää 15-8 Nurmo ahdisti loppuun saakka, Erävoitto kuitenkin Plokille 25-23. Koko joukkuetta vaivasi turha varovaisuus hyökkäys- ja puolustuspelissä. Toinen erä  sujui jo paremmin. Ploki aloitukset toimivat oikealla hetkillä.  Se helpotti myös puolustuspelaamista ja jatkopallojen pelaamista. Otteluvoitto 2-0 ja erävoitto tuli pistein 25-17.

 

Toisen pelin ensimmäisen erän voitto Salon Vamosista tuli paljolti Henna Pollarin 13 pisteen monipuolisella syöttöputkella. 25-9 erävoiton jälkeen Vamos paransi peliään. Varsinkin heidän riskialoitukset onnistuivat pitämään erän tasaisena aina tilanteeseen 19-19. Sen jälkeen Plokin passari Anni Toivosen syöttövuorolla joukkue nousi 25-19 voittoon.

 

Yhden pelin huilin jälkeen Plokin vastustajaksi tuli Lounaisen alueelta tulevan Salon Viesti Chilit. Heti ottelun alusta aisti Plokin pelaajien hyvän sykkeen. Pisteitä ottelusta ei ollut luvassa ilman kovaa taistelua. Erä ratkesi Anniina Matalamäen vahvaa aloitusputkeen sekä Jonna Kivisen ja Anni Sorvojan varmoihin ja tehokkaisiin hyökkäyksiin. Avauserä Plokille 25-19. Toista erää jatkettiin jälleen Matalamäen ja Juuli Rusasen erinomaisilla aloituksilla. Koko joukkue pelasi rennon letkeää ja tehokasta peliä. Kolmannen pelin viimeisen erän voitto Plokille 25-13.

 

–         Pelitasomme nousi ottelu ottelulta. Viimeisessä pelissä oli oikea syke ja aktiivisuus, totesi tyytyväinen valmentaja Olli Nenonen.

 

Runkosarjan toinen osa pelataan 11.2 Jyväskylässä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.