C-tyttöjen SM-sarja käyntiin

C-tytttöjen SM sarjan lohko 7:n avausturnaus pelattiin Rovaniemellä lauantaina 14.1. Lohkossa pelaa Plokin lisäksi 5 joukkuetta; Vaasan Vasama, Oulunsalon Vasama, Torniolentis-88, Kyrön Voima ja Woman Volley Rovaniemeltä.Perjantaina matkustettiin paikan pälle ja Ounasjoen rannalla Pohjanhovissa yövyttiin. Lauantaiaamuna klo 8.15 lähdettiin aamulenkille karistamaan nukumatti kannoilta. Pikkulenkin jälkeen heräsi ruokahalu ja aamupala maistui kaikille.

Päivän ensimmäinen ottelu alkoi klo 12 ja vastaan asettui OsVa. Plokilta nähtiin vahvaa aloitussyöttöä ja iloista rentoa peliä. Pisteet kotiin 2-0. Seuraava peli heti perään, KyVo verkon toisella puolella. Eka erän ailahteleva peli koitui kohtaloksi KyVolle tästä eräpistein 25-19. Toisessa erässä Plokittaret saivat syötön ruutuun ja veivät erän pistein 14-25. Kolmannessa erässä omia virheitä tuli liikaa, KyVole pisteet 15-10 ja koko ottelu erin 2-1.

Päivän kolmas ja viimeinen ottelu WoVoa vastaan alkoi klo 16 tunnin aikataulusta myöhässä. Kolme erää väännettiin, nähtiin hyviä suorituksia ja pitkiä palloralleja. Lopulta pisteet kirjattiin WoVolle 2-1 (24-26, 25-21, 15-7). Team Lakkapääkin kerääntyi kentän laidalle peliä katsomaan treenien alkua odotellessa.

Pimeällä mentii ja pimeällä tultiin, porot jäi tällä kertaa näkemättä mutta kokemusta rikkaampia ollaan. Nyt keskitytään siihen miten saadaan hyvän pelin taso pysymään tasaisempana. Seuraava turnaus pelataan 4.2. Oulunsalossa.

ISO kiitos Kinnus-Kuljetukselle turvallisesta kyydistä ja Shell Putaanportille ruuasta!!!

-Tuire-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.