Scandic-turnauksesta menestystä

Ct_2011

JyväsLentiksen järjestämä Scandic-turnaus pelattiin menneenä viikonloppuna Jyväskylässä. Ensimmäistä kertaa järjestetyssä turnauksessa oli Plokin joukkueista mukana C-tytöt, E-tytöt ja E-pojat. Turnaus toi mukavaa vaihtelua sarjapeleihin, olihan kaikissa ikäluokissa mukana myös joukkueita Keski-Suomen ulkopuolelta. Ottelupaikkoina toimivat Kuokkalan Graniitti sekä lähellä olevat Pohjanlammen-, ja Tikan koulut. Päivästä muodostui yllättävän pitkä, kun aamulla startattiin klo 7, oltiin takaisin Putaalla illalla puoli yhdentoista aikoihin.

Päivän ensimmäisen palkintosijan pokkasivat Plokin E-pojat voittamalla loppuottelussa JyväsLentiksen. Poikien vahvuutena oli loistava joukkuehenki ja hyvä keskittyminen kaikkiin otteluihin. Tsemppipelaajana palkittiin Plokin joukkueesta Aleksi Nappi.

E-tytöt raivasivat tiensä niinikään loppuotteluun ja tässäkin oli vastassa JyLe. JyLe oli tällä kertaa vahvempi eli Plokin tytöille kakkostila. Tyttöjen joukkueesta tsemppipelaajaksi valittiin Noora Hakonen.

C-tytöt joutuivat taipumaan välierissä ja pronssiottelussa tuli vastaan kukapa muu kun JyLe, jonka Ploki voitti kolmannessa erässä. C-tyttöjen tsemppipelaajaksi valittiin Noora Ruuska.

Kiitokset mukana olleile valmentajille ja huoltajille!

Pronssia…

Ct_2011

Hopeaa…

Scandic_Et

Kultaa…

Scandic_Ep

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.