A-tyttöjen SM-sarjaa Pihtiputaalla

 Pihtiputaan Plokin A-tytöt järjestivät ensimmäisen SM-sarjan turnauksen. Mukana olivat Plokin lisäkisi. Pieksämäen Tsemppi, Kausalan Yritys, Mäntyharjun Virkistys, Vaasan Vasama. Lohkossa pelaa vielä Euran Raiku, joka ei tullut  Pihtiputaalle, koska osa  pelaajista pelasi naisten Mestaruusliigassa pelaavassa LiigaEurassa.

Kentällä  nähtiin nykyisiä ja tulevia liiga- ja ykkössarjapelaajia.

Ploki voitti kaikki kolme otteluaan. Énsimmäisessä pelissä kaatui Vaasan Vasama 2-0 , toisessa Mäntyharjun Virkistys tarjosi hyvän vastuksen, mutta tällä kertaa kotijoukkue hoiti erävoitot. Turnauksen viimeinen ottelu  oli tasaista vääntöä Pieksämäen kanssa. Ensimmäisen erän voitti Ploki, toisen Tsemppi ja kolmannen jälleen Ploki. Viimeisen erän  15-13  voitto takasi hyvät jatkoasemat kahteen viimeiseen turnaukseen, jotka pelataan Kausalassa ja Vaasassa.  Kolme parasta joukkuetta pääsee 12 joukkueen lopputurnaukseen. Kotijoukkueen parhaimmistoa olivat Sanni Määttä ja peli peliltä parantanut Elina Markkanen.

 Tuloksét: Mäntyharjun Virkistys-Vaasan Vasama 2-0, Vaasan Vasama-Kausalan Yritys 0-2, Pieksämäen Tsemppi-82- Kausalan Yritys 2-1, Pieksämäen Tsemppi-82-Vaasan Vasama 2-0,Mäntyharjun Virkistys-Kausalan Yritys 2-0, Ploki-Vaasan Vasama 2-0 (25-13,25-21), Ploki-Mäntyharjun Virkistys 2-0 (25-18,25-19), Ploki-Pieksämäki Tsemppi-82 2-1 (25-19,20-25,15-13)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.