D-tytöt jälleen voittoihin

Plokin D-tytöt (JoKeRit) jatkoivat alkusarjan tappiotonta putkeaan lauantaina Leppävedellä pelatussa turnauksessa. Edes Eijaa tällä kertaa tuurannut vieraileva valmentaja ei onnistunut tyttöjen peliä sotkemaan. Reissussa oltiin nyt hieman vajaalla joukkueella kolmen pelaajan ollessa sairaana. Tästä johtuen kaikki palaajat olivatkin mukana kiertovaihdossa kaikissa otteluissa.

Päivän ensimmäisessä ottelussa oli vastassa JoLePa Jämsästä. Arvonta antoi JoKeReille aloitusvuoron ja Julia kiitti syöttämällä 5 pistettä putkeen. Sen jälkeen JoLePakin pääsi peliin mukaan mutta ei missään vaiheessa tavoittanut JoKeReiden johtoasemaa ja erä selkeästi Plokille. Toisessa erässä nähtiin kummankin joukkueen hyvän peruspelin ansiosta pitkiä palloralleja mutta JoKeRit oli tässäkin erässä varsinkin lopussa vahvempi ja ja erä ja koko ottelu JoKeReille 2-0 (25-12, 25-14).

Toisessa ottelussa vastaan asettui isäntäjoukkue Leijonat Leppävedeltä. Sarjassa kakkosena oleva Leijonat osoittautui odotetun kovaksi ja se karkasikin eka erän alussa peräti 12-7 johtoon. JoKeRit ei tästä säikähtänyt vaan Caritan hyvän verkkopelin ansiosta tuli ensin tasoihin ja lopulta reilunlaiseen erävoittoon. Toinen erä mentiin myös tasaisesti aina erän puoleenväliin JoKeReiden puristaessa kuitenkin erän lopun paremmin. Tämäkin ottelu JoKeReille 2-0 (25-15, 25-19).

Päivän kolmannessa ottelussa vstassa oli KonnU Konnevedeltä. Edellinen kohtaaminen oli päättynyt selkeään Plokin voittoon mutta KonnU osoitti että syksy on harjoiteltu ahkerasti ja ensimmäisen erän alku mentiin erittäin tasaisesti, Plokikin käytti päivän ensimmäisen aikalisänsä. Liekö tuolla ollut vaikutusta mutta KonnUn vastaanotto alkoi rakoilla ja JoKeRit erävoittoon. Toinen erä oli myös tiukkaa vääntöä ja molemmat joukkueet taisivat käyttää kaikki aikalisänsä johtoaseman vaihtuessa useaan kertaan.  Erän lopussa JoKeRit oli jälleen vahvempi ja myös tämä ottelu kotiin 2-0 (25-14, 25-9).

Plokin joukkueessa onnistumisia tuli tasaisesti kaikille. Pelaajien kokoeroista huolimatta kaikilla on omia vahvuuksia ja peruspeli joukkueella on varmaa. Voidaan varmaan sanoa että tähän turnaukseen sattui sarjan neljä vahvinta joukkuetta ja kevään loppupeleistä on lupa odottaa jännittäviä taisteluja.

JoKerit venytti näillä voitoilla sarjajohtonsa neljään pisteeseen kun alkusarjasta on enää pelaamatta kaksi ottelua JyLeä vastaan. Noille otteluille mietitään ajankohtaa ennen tammikuun puoltaväliä.