D-poikien kausi alkuun

Dp_2011_u

Plokin D-pojat aloittivat sarjakautensa sunnuntaina Jyväskylässä pelatussa turnauksessa. Ensimmäinen turnaus oli tarkoitus pelata jo pari viikkoa sitten kotisalissa mutta turnaus peruuntui koska yksi joukkue ei päässytkään paikalle. D-poikien maakuntasarjassa pelaa tällä hetkellä vain kolme joukuetta, kaikki ottelut pelataan kolme-eräisinä 25:een pisteeseen.

Keljonkankaan koululla järjestetyssä turnauksessa olivat siis Plokin lisäksi Jyväslentis ja JoLePa Jämsästä. Ensimmäisessä ottelussa Ploki kohtasi JyLen ja jo ensimmäinen erä osoitti että ottelusta tulisi tasainen. Jessen vaikeat takarajalle suuntautuneet syötöt tuottivat vaikeuksia Jylen vastaanotolle, toisaalta vastaanottovirheitä tuli myös Plokille. Ensimmäinen erä lopulta JyLelle 25-19. Toinen erä kulki lähes samaan tahtiin, tällä kertaa kuitenkin lukemat toisinpäin ja erä Plokille 18-25. Nyt Ploki onnistui myös hyökkäyksissä kun palloa saantii nousemaan passarille. Kolmas erä eteni niinikään tasaisesti, JyLe oli kuitenkin erän lopussa vahvempi (25-19) ja koko ottelu siis Jylelle 2-1.

Päivän toisessa ottelussa vastassa oli JoLePa joka osoittautui selvästi kokeneemmaksi (ja kookkaammaksi) joukkueeksi. JoLePa hallitsi kaikkia kolmea erää selvästi. Plokin vastaaanotot nousivat liiaksi verkon päälle ja JoLepan selvästi pidemmät verkkopelaajat rankaisivat välittömästi. Toki myös Ploki sai useita hyviä hyökkäksiä ja viimeisessä erässä uskallettiin kokeilla jo iskulyöntiäkin. Ottelu JoLePalle 3-0.

Seuraava sarjaturnaus pelataan Jämsässä ensi vuoden puolella 15.1. Sitä ennen on Jyväskylässä loppiaisena Scandic-turnaus kaikille ikäkuokille. Tällä viikolla selvitellään osallistuuko Ploki turnaukseen ja millä joukkueilla.

-P-

Dp_2011_u

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.