Plokin D-tytöt vakuuttavia kotiturnauksessa

Dt_2011_u

Dt_2011_u

D-tyttöjen maakuntasarjan kolmas turnaus pelattiin sunnuntaina Pihtipudas-Salissa. Plokin tytöt (JoKeRit) saivat vieraakseen kolme joukkuetta: Legendat Leppävedeltä, SaPu Saarijärveltä, ja Jolepa Jämsästä.

Päivän ensimmäisessä ottelussa Jokerit saivat vastaansa Legendat. Jokerit voittivat molemmat erät varsin selkeästi, valtaosa pisteistä tuli suorina syöttöpisteinä ja omaa hyökkäyspeliä ei juurikaan päästu rakentelemaan. Ottelu Jokereille 2-0.

Seuraavassa ottelussa Jokereita vastaan asettui SaPu. Tässä ottelussa nähtiin jo pidempiä palloralleja mutta edelleen Jokerien toimivampi vastaanotto mahdollisti monipuolisia hyökkäyksiä ja Jokerit olivat vahvempia etenkin erien loppupuolella. Tämäkin ottelu Jokereille 2-0.

Turnauspäivän viimeisessä ottelussa Jokerit saivat vastaansa JoLePan, joka aamupäivällä oli niinikään voittanut kummankin ottelunsa SaPua ja Legendoja vastaan. Ensimmäisessä erässä Jokerit karkasi Hannan syötöillä peräti 8-1 johtoon, eikä Jolepa saanut enää etumatkaa kiinni vaika erässä nähtiin hyviä suorituksia puolin ja toisin. Toisessa erässä sisuuntunut JoLePa aloitti vahvasti ja johti erän puolessavälissä jo 12-16 Jokereiden muutaman syöttö-ja vastaanottovirheen avittamana. Jokerit ei tästä kuitenkaan lannistunut vaan tuli ensin Julian syötöillä tasoihin ja jälleen kerran erän lopun vahvalla pelillä erävoittoon.

Tulokset: Jokerit-Legendat  2-0  (25-4, 25-5), Sapu-Jokerit  0-2  (15-25, 11-25), JoLePa- Jokerit  0-2  (5-25, 18-25)

Jokerit johtavat alkusarjaa ilman yhtään ottelutappiota. Seuraava turnaus pelataan Leppävedellä 10-11.11.