Plokin A-ja B-tytöt SM-sarjaan

Pihtiputaan lentopallo  on kovassa iskussa! A-,B-ja C-tytöt selvittivät itsensä lentopallon SM-sarjoihin. Se on kova näyttö Pihtiputaalaisesta lentopallotaidoista.

A-tytöt raivasivat SM-sarjaan sijoittumalla toiseksi omassa karsintalohkossaan. Nurmon turnauksessa Ploki voitti Jyväskylä Lentiksen ja Nurmon Jymy-92 joukkueet 2-1, ensimmäisessä pelissä tuli tappio hallitsevalle Suomen mestari Rovaniemen Woman Volleylle.

Jatkopaikan myötä Ploki sai järjestäväkseen   A-tyttöjen turnauksen 18.12. Pihtiputaalla. Lohkossa pelaa 7 joukkuetta, jossa pelataan kaksinkertainen kierros. Kolme parasta joukkuetta pääsee SM-lopputurnaukseen

Plokin B-tytöt voittivat Idän alueen alueturnauslohkon. Savonlinnassa pelattujen pelien  kaksi parasta pääsi SM-sarjaan. Ploki pelasi kaikki kolme peliään voitokkaasti. Suonenjoki, Savonlinnan Ajo ja LuomuWolley Kiuruvedeltä hävisivät kaikki Plokille  puhtaasti erin 0-2.

Tiukin vastus tuli kotijoukkue Ajolta, mutta Plokin tekemisen taso oli laadukkaampi kuin vastustajalla. Molemmat pääsivät tammikuussa alkavaan SM-sarjaan. Ottelut osoittivat sen, että joukkueen pelirakentelu on mennyt eteenpäin edellisestä turnauksesta. Seuraavaksi B-tytöt pelaavat Idän alueen mestaruudesta. Lopputurnauksessa pelaa kuusi joukkuetta.