E-nuorilla hyvä avaus

Et_ott

Et_ott

Keski-Suomen Makuntasarjan e-ikäiset sekä tytöt että pojat pelaavat viimevuotiseen tapaan yhdistetyssä e-nuorten sarjassa. Vaikka poikalentopalloilun puolella on alueella nähtävissä pientä piristystä, ei tänäkään vuonna vielä saatu pojille omaa sarjaa.

E-nuorten kausi aloitettiin sunnuntaina Pihtiputaalla kun Plokin kahden joukkueen vieraaksi saapui kolme joukkuetta Saarijärveltä: tyttöjoukkueet Pantterit ja Tiikerit sekä SaPu/pojat. Plokin molemmat joukkueet aloittivat turnauksen lupaavasti voittamalla ensimmäiset ottelut suoraan kahdessa erässä. Plokin pojat voittivat myös seuraavan ottelun Tiikereitä vastaan. SaPun pojat osoittautuivat turnauksen vaikeimmaksi vastukseksi, Plokin tyttöja vastaan mentiin ensimmäisessä erässä jatkopalloille, toinen erä selkeämmin SaPulle ja otteluvoitto Saarijärvelle. Myös Plokin pojat joutuivat tiukoille SaPun poikien kanssa ja ratkaisua jouduttiinkin hakemaan kolmannesta erästä, jonka Ploki hoitikin riemukkaasti kotiin. Päivän päätösottelussa Plokin tytöt ottivat vielä selkeän 2-0 voiton Panttereista.

Päivän saldona oli siis pojille kolme voittoa ja tytöille kaksi voittoa ja yksi tappio. Plokin kummankin joukkueen selkeitä vahvuuksia oli vastustajia varmempi vastaanotto jota on kyllä syksyn harjoituksissa jauhettukin. Joukkuehenki oli myös molemmissa joukkueissa loistava eikä kotiturnauksissa tyypillistä jännitystä juurikaan näkynyt.

Seuraava turnaus pelataan Petäjävedellä 19.11.