D-tyttöjen kauden avaus

Kellot oli viritetty oikeaan aikaan ja matka alkoi Saarijärvelle. Syksyn ensimmäiseen turnaukseen vastaan tulivat kotijoukkue SaPu, Korpilahden Pyrintö sekä Leppäveden Leijonat.

Ensimmäisenä vastassa oli Pyrintö. Jännitystä oli havaittavissa molemmin puolin verkkoa. Hyviä syöttöjä ja verkkopelaamista verkon yläpuolella…hyvä alku koko päivälle ja voitto Pyrinnöstä 2-0. Pyrinnön pelin jälkeen seurasimme hetken tulevien vastustajien kiemuroita ja näytti siltä että vastukset eivät tule olemaan helppoja. SaPu ja Leijonat taistelivat kolme erää.

Tauon jälkeen oli meidän vuoro astua parketille. Peli SaPua vastaan oli sekavaa ja kankeaa. pitkiä palloralleja kuitenkin nähtiin sekä tiukkaa vääntöä. Ensimmäinen erä Plokille. Toinen erä oli jo paljon tiukempi, tasatahdissa taisteltiin, mutta jossain meni tahti sekaisin ja jäimme kyydistä, erä SaPulle. Kolmannessa erässä oli jo taistelun makua, erävoitto ja koko ottelu Plokille.

Kolmas ottelu ja vastassa Leijonat. Virheittä ei jääty tässäkään pelissä, Leijonat pisti kampoihin ihan tosissaan.Tasaisessa tahdissa joka kengän mitalla, eka erä Plokille. Toinen erä samaan tahtiin paitsi lukemat toisinpäin ja erä vastustajalle. Kolmas erä takkuilusta huolimatta Plokille.

Tulokset: Ploki-Pyrintö 2-0 (25-15, 25-9), Ploki-Leijonat 2-1 (25-11, 20-25, 15-9), Ploki-SaPu 2-1 (25-23, 23-25, 15-10)

Kovasti pitää vielä töitä tehdä, mutta onhan kausi vasta aluillaan Hyvä päivä oli tänään ja tästä on hyvä jatkaa. Seuraava turnaus on kahden viikon päästä Leppävedellä.

-Eija-

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.