Plokin b-tytöt aloittivat rapsakasti

Plokin b-tytöillä rapsakka aloitus

 

Plokin b-tytöt aloittivat kolmella 2-0 voitolla alueSMkarsintalohkossa. Vierailijat Pielaveden Sampo, Kiuruveden Luomu-Wolley ja Kallionsuon Sisu Sonkajärveltä jäivät selkeästi emäntien pelitahdista, jossa vahvuutena olivat hyvät aloitukset ja vastaanotto. Ploki onnistui ajoittain löytämään peruspelaamistaan.

 

Ensimmäisessä pelissä Ploki kaatoi edellisellä kaudella C-tyttöjen finaalissa pelanneet sampolaiset 2-0 (25-11,25-7). Heti perään kaatui Luomu-Wolley 2-0 (25-7,25-4) ja pienen evästauon jälkeen Ploki voitti Kalliosuon 2-0 (25-7,25-6). Valmennuskaksikko Olli Nenonen ja Martti Karjalainen kokeilivat useampia aloitusseitsikoita. Näiden tavoite oli löytää vielä uusia koostumuksia talven tuleviin koitoksiin. Koko joukkue onnistui mukavasti sarja-avauksessaan, seuraava aluturnaus pelataan kahden viikon kuluttua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.