Tiedoksi junnuille ja vanhemmille

Harjoitusvuoroista:

Ensi viikon tiistaina 4.10. E-C-ikäisillä EI ole harjoituksia koska sali on tyttöjen U17 maajoukkueleirityksen käytössä. Valmentajilla/ vetäjillä on oiva tilaisuus tulla seuraamaan maajoukkueen harjoituksia n. klo 14-20.

Paperinmyyntikampanja:

Seuralla on parhaillaan käynnissä viime vuosilta tuttu paperinmyyntikampanja. Myyntiaikaa on lokakuun loppuun mutta kuten harjoituksissa on muistutettu, yritetään myydä tehokkaasti varsinkin tämän ja ensi viikon aikana. Tavoitteeksi asetettiin että jokainen pelaaja myy vähintään 5 tuotetta. Jos myyntilistoja vielä joltain puuttuu tai se täyttyy, uusia voi kysellä valmentajilta. Tämäntyyppiset myyntikampanjat ovat olennainen osa seuran varain hankintaa ja vanhempien toivotaan olevan aktiivisesti mukana myyntityössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.