Kaksoisvoitto Putaalle Junior Tourin beachavauksesta

Pihtiputaan pelaajaparit avasivat beachkautensa viime viikonloppuna Junior Tourin ensimmäisessä turnauksessa Eurassa. Sini Koljonen/ Anniina Matalamäki ja Alisa Mäkelä/ Anni Toivonen haastoivat ensi kertaa lännen alueen beachparit. U16-sarjassa oli yhteensä kolmetoista paria, jotka oli jaettu neljään alkulohkoon. Pihtiputaan molemmat parit voittivat alkulohkonsa molemmat ottelunsa puhtaasti 2-0 ja selvisivät näin suoraan kahdeksan parhaan joukkoon. Seuraavat vastustajat olivatkin jo piirun verran kovempia, mutta niin Koljonen/ Matalamäki kuin Mäkelä/ Toivonenkin voittivat puolivälieräpelinsä 2-0. Voitollaan molemmat parit selvisivät neljän parhaan joukkoon. Välierissä pari Koljonen/ Matalamäki voitti Euralaisen beachparin 2-1 ja samoin numeroin pari Mäkelä/ Toivonen kaatoi seinäjokelaisen pelaajaparinsa. Näin  Putaan tytöt selvisivät upeasti finaaliin, jossa tällä kertaa Koljonen/ Matalamäki löi Mäkelä/ Toivosen numeroin 2-1.

Lauantaina pelatussa U18-sarjassa putaalaiset Jonna Kivinen/ Henna Hämäläinen sijoittuivat seitsemänneksi.

Junior Tourin seuraava osakilpailu pelataan Nurmeksessa heinäkuun alussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.