Power Cup Lahti

IMG_1327

Power Cup 2011 saatiin päätökseen suunnuntaina. Ykköspuheenaiheeksi nousi tämän vuoden tapahtumassa varmaankin sää, paahtavasta helteestä saatiin nauttia/kärsiä koko neljän päivän ajan. Tilanne johti jopa siihen, että järjestäjä joutui keskeyttämään turnauksen perjantaina iltapäivän ajaksi ja turnauksen loppuajan ottelut pelattiin lyhennetyin erin 15/7 pisteeseen. Valmentajien ja huoltajien suurimmaksi tehtäväksi jäikin pelaajien nestetasapainosta huolehtiminen. Helpotusta tilanteeseen haettiin myös palokunnan järjestämällä vesisuihkulla ja kuljetuksilla läheiselle uimarannalle.

Jokimaan ravirata oli pelipaikkana hyvä, olihan kaikki kentät saatu yhtenäiselle alueelle. Majoituspaikka oli tänä vuonna kaukana (15 km), mutta Plokilaisten kyyditykset hoituivat joustavasti omalla bussilla bussikuski Akun toimesta. Oheisohjelmaa oli tarjolla myös kaiken ikäisille. Maailmanliigan Suomi-Argentiina otteluissa käytiin  sekä perjantaina että lauantaina ja kisabileet tarjosivat iltaohjelmaa kaikenikäisille palaajille.

Plokin seitsemän joukkuetta saavuttivat turnauksesta kaksi palkintosijaa ja monia hyviä sijoituksia. Menestynein joukkue oli tällä kertaa d-tytöt, jotka taistelivat tiensä pronssiotteluun. Vastustajana oli pitkistä tytöistä koostuva venäläinen joukkue. Jännittävä ottelu ratkaistiin vasta kolmannessa erässä Plokin eduksi ja varmaankin äänekkäällä kannustusjoukolla oli oma vaikutuksensa. Ottelussa nähtiin myös uudenlaista pelivalmennusmetodia kun äänensä menettänyt  Tuire ohjeisti joukkuetta kuvallisin merkein (muuten toimii!!!).

Toinen mitalijoukkue oli F-sekajoukkue (Iina Alanko, Oona Laitinen, Veeti Hämäläinen) joka sijoittui hopealle. Sekajoukkueet pelasivat F-poikien sarjan sisällä mutta palkittiin erikseen. Myös muilla joukkueilla oli kelpo sijoituksia: A-tytöt 17., B-pojat 9., C-tytöt 25., E-pojat 17., ja E-tytöt 10.

Kiitokset kaikille mukanaolleille pelaajille, valmentajille, huoltajille ja bussikuski Akulle. Tämä mahtava porukka oli koko neljän päivän parasta antia. Ensi kesää odotellessa…

-P-

D-tytöt pronssiottelussa

IMG_1327

IMG_1320

 

IMG_1326

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.