Mestaruusturnauksesta menestystä

KS_CT_Pelit

KS_CT_Pelit

Lauantaina Saarijärvellä pelatussa Keski-Suomen Mestaruusturnauksessa Plokin menestys oli vähintäänkin yhtä vakuuttavaa kun kauden maakuntasarjoissa. Ploki osallistui turnaukseen kahdeksan joukkueen voimin. Erona maakuntasarjoihin oli tässä turnauksessa F-ja E-ikäisten pelaaminen erikseen tyttöjen ja poikien sarjoissa. Suuresta joukkuemäärästä ja tiukasta aikataulusta johtuen erät oli lyhennetty 19/15 pisteeseen joka toi oman mausteensa päivän otteluihin. Turnauksen järjestelyt sujuivat hyvin, pienet aikataulujen venymiset ovat normaalia tämäntyyppisissä tapahtumissa.

Turnaus aloitettiin maakuntasarjojen palkitsemisilla jossa nähtiinkin Plokilaisia paljon, ottihan seura maakuntamestaruuden peräti neljässä eri sarjassa. Joukkueiden lisäksi maakuntajaosto palkitsi useita valmentajia, yksilöpelaajia ja seuratoimijoita ansiokkaasta toiminnasta kauden aikana.

Palkintojenjaosta siirryttiinkin sitten kiireesti pelien pariin, pelipaikkoina toimivat Monnarin ja Kisasuojan lisäksi vieressä sijaitsevat koulujen salit. F-ja E-ikäiset aloittivat ottelunsa heti aamusta ja pitkän päivän viimeiset ottelut pelattiin D-tyttöjen toimesta. Päivä saikin upean lopetuksen kun Plokin D-tytöt raivasivat tiensä hikeä ja kyyneleitä säästelemättä loppuotteluun JoLePaa vastaan. Huippujännittävä ottelu ratkaistiin kolmannessa erässä Plokin eduksi ja pääosin Putaalaisista kannattajista koostuva yleisö intoutuikin varsin äänekkääsen kannustukseen.

Plokin joukkueiden tulokset: Palkintosijoja kaikiaan 6.

F-tytöt 3., F-pojat 5.

E-tytöt:  Ploki2 3.   Ploki1 4.

E-pojat: Ploki2 1.    Ploki1 2.

D-tytöt 1.

C-tytöt 1.

(Maakuntasarjojen kootut loppusijoitukset löytyvät yläpalkin tiedostopankista)

F-tytöt

KS_Ft

“Poikia” kotimatkalla…

Poijjat

Dt Maakunta ja K-S Mestarit

KS_Dt_palk

E-tytöt pronssiottelussa

KS_Et_Pelit

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.