Kausi päätettiin Pihtipudas-Salissa

Palkitut

Palkitut

Plokin perinteeksi muodostunutta kauden päätöstilaisuutta vietettiin tiistaina Pihtipudas-Salissa. Tilaisuudessa oli paikalla valtaosa Plokin pelaajista, lähes kaikki vetäjät ja valmentajat, kuin myös useita pelaajien vanhempia. Tilaisuuden aluksi jaettiin Lions-Clubin lahjoittamat kiertopalkinnot, jotka olivat nyt jaossa kuudetta kertaa. Palkintoja olivat jakamassa seuran varapuheenjohtaja Esa Tiaisen lisäksi Lionsin edustajat Juha-Matti Lias ja Harri Back.

Palkitut 2010-2011 olivat: Minipoikapelaaja: Santtu Kemppainen, Minityttöpelaaja: Rita Luomala, Poikajuniori: Toni Saastamoinen, Tyttöjuniori: Sini Koljonen ja kauden joukkue: C-tytöt. Lisäksi palkittiin valmentajista vuoden juniorivalmentajana Tuire Koljonen ja Nuori Suomi-palkinnolla Eija Kinnunen. Kauden aikuispelaajana palkittiin Jyrki Meriruoko ja kauden talkoolaisena Carita Hiironen.

Kuten Martti Karjalainen alkupuheessa totesi voidaan seuran kauden menestystä pitää kokonaisuutena hyvänä. A-ja B-tytöt selvittivät tiensä SM välieriin ja C-tytöt lopputurnaukseen asti.  Keski-Suomen Maakuntasarjassa Ploki otti mestaruuden peräti neljässä eri sarjassa. Positiivisina asioina voidaan myös nähdä poikalentopalloilun virkistyminen parin vuoden tauon jälkeen. Palkattu junioripäällikkö on tuonut ryhtiä valmennus -ja seuratoimintaan. Vanhempien korvaamatonta apua ei tule koskaan kiiteltyä tarpeeksi, pienikin apu pelikuljetuksissa, turnausjärjestelyissä, talkootöissä ym. antaa ainakin valmentajille enemmän aikaa keskittyä siihen olennaiseen;valmentamiseen.

Vaikka sarjat on saatu päätökseen jatketaan pelejä vielä reilu viikon päästä K-S Mestaruusturnauksessa Saarijärvellä ja tietenkin kesäkuussa Power-Cupissa. Kummastakin tapahtumasta tulee infoa näille sivuille kunhan ohjelmat/ aikataulut ovat tiedossa. E-D-C ikäisillä on harjoitukset normaalisti ensi viikolla (vko 20).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.