Menestystä Itä-Suomi Cupista

KS_Plokilaiset

KS_Plokilaiset

Lauantaina Lappeenrannassa pelatusta Itä-Suomi Cupista saatiin menestystä Keski-Suomeen kun K-S1-joukkue palasi kotiin kultamitalit kaulassaan. Talven aikana maakuntaleirien perusteella turnaukseen muodostettiin 2 joukkuetta. 1 -joukkueessa oli plokilaisista mukana Tiia hakonen ja Mari Kahilainen, lisäksi joukkueessa oli mukana 4 tyttöä JoLePasta ja 1 SaPusta. 2- joukkueessa pelasi Plokin Jenna Kemppaisen, Anna Liimataisen ja Rita Luomalan lisäksi 3 tyttöä JyLestä ja 1 JolePasta. 2-joukkueen sijoitus turnauksessa oli 9. Kultajoukkueen päävalmentajana toimi Arja Peltonen ja apuvalmentajana Tuire Koljonen.

Myös C-ikäiset pelasivat samassa turnauksessa ja Keski Suomen joukkue sijoittui neljänneksi. Tässä joukkueessa ei ollut Plokin pelaajia.

KS_Kultajoukkue

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.