D-tyttöjen viimeinen turnaus

Dt_Lopput1

Dt_Lopput1

D-tytöt pelasivat kauden viimeisen turnauksen kotisalissaan lauantaina. Vain yksi tappio koko kauden aikana ja odotukset olivat luonnollisesti korkealla.

Ensimmäisenä vastassa oli JyLe1. Ehkä pahin vastustaja tällä hetkellä, sarjatilanteessa kaksi pistettä jäljessä. Hyvillä syötöillä, jujutuksilla ja mahtavalla puolustuspelillä Ploki hallitsi peliä alusta loppuun. Ottelu Plokille 2-0.

Toisena vastassa oli PetPet, joka alussa laittoi kampoihin huolestuttavan kovaa saaden valmentajankin kädet hikoilemaan, mutta siitäpä noustiin voittoon ihan helpostikin. Tämäkin ottelu Plokille 2-0.

Kolmantena verkon toiselle puolelle asettui Pyrintö. Siinä ei ollut kahta sanaa sanottavana ja Ploki vei ottelun murskaavasti itselleen. Viimeisenä KonnUn joukkuetta vastaan edelleen helppoon voittoon. Nyt pystyttiin jo kokeilemaan rohkeampia iskuja kun ei ollut huolta mistään enää…

Tulokset: Ploki-JYLe1 2-0 (25-10, 25-14), Ploki-PetPet 2-0 (25-12, 25-8), Ploki- Pyrintö 2-0 (25-7, 25-7), Ploki- KonnU 2-0 (25-8, 25-11).

Aivan käsittämättömän mahtava tunnelma koko päivän ja maakuntasarjan ykköspaikka palkintona hyvin harjoitellusta kaudesta. Harjoituksia jatketaan ainakin K-S Mestaruusturnaukseen asti joka pelataan Saarijärvellä 21.5. D-tyttöjoukkueessa pelasivat tällä kaudella: Soili Kangasvieri, Anna Liimatainen, Milla Myllynen, Viivi Hämäläinen, Roosa Kananen, Jenna Kemppainen, Carita Hiironen, Mari Kahilainen, Rita Luomala ja Kim Vouti.

Valmentaja kiittää kuluneesta kaudesta pelaajia, avuliaoita vanhempia sekä hengessä mukana olleita sekä tietenkin sponsoreita: Metsäkolmio Oy ja Kivijärven Apteekki/Kyyjärven sivuapteekki.

-Eija-

Dt_Lopput2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.