E-nuorten kauden päätös

PiPaka_Lopput

 PiPaka_Lopput

E-nuorten kauden loppuhuipennus pelattiin sunnuntaina Pihtipudas-Salissa. Plokin kolmen joukkueen (Ploki1, Ploki2 ja Elosalamat) lisäksi paikalla olivat JolePa, SaPu ja Leppä/Leijonat. Kaikilla joukkueilla oli turnauksessa neljä ottelua, aiemmin jatkosarjoissa kohdanneet eivät pelanneet keskenään vaan voittajilla oli 2 lähtöpistettä.

Aamun ensimmäisissä otteluissa oli havaittavissa jännitystä joka näkyi kaikkien joukkueiden tekemisissä. Plokin joukkueet olivat omaksuneet hyvin edellisviikon harjoituksissa teroitetut asiat ja otteluissa nähtiinkin pitkiä palloralleja ja monipuolisia hyökkäyksiä. Ennen päivän viimeistä ottelukierrosta tilanne oli odotetun jännittävä eli Ploki2:n ja JoLePan keskinäinen ottelu ratkaisisi pronssimitalin ja Ploki1 ja Leppä/leijonat puolestaan taistelisivat kahdesta kirkkaimmasta mitalista. Elosalamat eivät yltäneet voittoihin vaikka laittoivat todella tiukoille esim. alkusarjan kakkosen JoLePan.

Ploki 2- JolePa ottelu alkoi Plokin komennossa kotijoukkueen viedessä ensimmäisen erän. Sisuuntunut JoLePa otti puolestaan toisen erän lähes samoin lukemin. Kolmannessa erässä Ploki2:en paukut loppuivat ja ottelu JoLepalle 2-1 joten Ploki 2:en lopullinen sijoitus 4.

Päivän viimeisestä ottelusta Leppä-Ploki1 muodostui odotetun tiukka taistelu. Tasainen ensimmäinen erä Lepälle 26-24. Ploki1 ei tästä saikähtänyt vaan vei toisen erän nimiinsä 25-20. Kolmas erä jatkui tasaisena aina 10:een pisteeseen asti ja tässä vaiheessa suurin jännitys näkyi varsin runsaslukuisessa yleisössa (ja ehkä ottelun kirjurissa). Erän lopussa Ploki1 onnistui kuitenkin paremmin (15-11) ja voitontanssi maakuntamestaruudesta saattoi alkaa.

Vaikka Ploki2 ja Elosalamat jäivät tällä kertaa mitalisijojen ulkopuolelle on syytä muistaa että 4. ja 6. sija ovat upeita saavutuksia varsinkin kun kumpikin joukkue koostuu tällä kaudella aloittaneista ja mukana on useita f-ikäisiä, kaikkiaan e-nuorissa oli kevätkaudella mukana 19 joukkuetta.

Sarjakausi on nyt paketissa ja e- joukkueiden vetäjätiimi (Anna, Jussi, Pauli, Juha, Tuire) haluaa kiittää kauden aikana kuljetus- ja turnausjärjestelyissä korvaamattomana apuna olleita vanhempia, D-tyttöjä turnausten toimitsijatehtävistä sekä peliasutukijoita: Pihtiputaan Kiinteistöpalvelu ja Urheiluhieroja Asta Saastamoinen.

Harjoitusten osalta e- nuoret huilaavat tämän viikon,treenejä jatketaan normaalisti pääsiäisen jälkeen tiistaina.

Ploki2_Lopput

Elosalamat_Lopput

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.