C-tytöt Lopputurnauksessa

Ct_avajaiset

Ct_avajaiset

C-tyttöjen kovatasoinen SM lopputurnaus pelattiin 16-17.4. Varalan urheiluopistolla Tampereella. Kaikkiaan 148:sta joukkueesta lopputurnaukseen selvisi 12 parasta.

Lauantaina pelatussa alkusarjassa vastustajat olivat Korian Ponsi ja Euran Raiku1. Korian Ponsi vei pisteet mennessään 2-0 ja Euran Raiku 2-1. Lauantai-illan risrikkäisottelun häviäminen Lempäälän Kisalle 2-0 merkitsi sunnuntaina pelaamista sijoista 9-12.

Sunnuntai aamun ensimmäisen pelin Vilppulan Tähteä vastaan tytöt voittivat 2-1, seuraavassa pelissä Joensuun Prihat oli puolestaan Plokia parempi 2-0. Plokin lopullinen sijoitus oli 10. Naisten Mestaruusliiga paikkakunnilla tehdään laadukasta juniorityötä, näiltä paikkakunnilta lopputurnaukseen selviytyi 5 joukkuetta.

Anniina Matalamäki palkittiin joukkueen arvokkaimman pelaajan kunniakirjalla.

Joukkueessa pelasivat: Elisa Kinnunen, Alisa Mäkelä, Anniina Matalamäki, Janita Siltanen, Sini Koljonen, Tiia Hakonen, Anni Toivonen, Susanna Pasanen ja Heli Siekkinen.

Nyt on kausi piirinmestaruusturnausta vaille paketissa ja on aika kiittää tukijoita joten ISO KIITOS:

Bobcat Urakointi Kari Leppänen, Niemenharjun Rakennus OY, Kauneuskulma Kirsikka, Keski-Suomen Betonirakenne Oy, Erikoislääkintävoimistelija Jouni Varis, Rakennuspalvelu Pekka Paananen, Ajomatka, Mare Keittiöt, Shell Putaanportti ja Sähkö-Suneco Oy.

CtSM

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.