A-tytöt

Lauantaina A-tytöt vierailivat Limingassa. Vuorossa oli semifinaaliturnauksen toinen osa. Eka peliin vastaan asettui Nurmon Jymy. Oltiin eka turnauksessa hävitty heille 2-0. Nyt päästiin peliin hyvin kiinni ja niinpä pelin jälkeen taululla komeili meille 2-0. Hyvä ehjä esitys kauttaaltaan. Pitkä tauko ja sen jälkeen oli peli OsVaa vastaan. Tasaista oli, mutta kaveri oli lopussa pikkuisen terävämpi ja kuittasi pelin nimiinsä 2-0. Samoilla lämmöillä jatkettiin WoVoa vastaan. He olivat vaihtaneet muutaman pelaajan, sillä WoVolla oli seuraavana päivänä liigakarsinta edessä. Meille se sopi hyvin. Tytöt pelasivat erien alkuja lukuunottamatta oikein mallikkaan pelin ja niinpä voitto meille 2-0. Viimeiseen peliin vastaan asettui Lapua. Ei ollut Lapuasta meidän pysäyttäjäksi. Myös tämä peli meille 2-0. Pelien jälkeen katseltiin tuloslistaa ja huomattiin, että olimme Nurmon kanssa tasapisteissä samoilla eräsuhteilla. Jatkoon menijää jouduttiin odottamaan iltaan asti ja tällä kertaa tilanne kääntyi Nurmon eduksi. Siis kuten B-tyttöjenkin kanssa, yksi erä enemmän ja lopputurnaus olisi kutsunut. Peleistä jäi kuitenkin hyvä maku ja mielestäni olemme menneet ison askeleen eteenpäin. Nyt täytyy nähdä iso kuva eli jokaisen pitää pystyä treenaamaan koko seuraava kausi taysipainoisesti ja sitoutua tekemiseen niin ensi vuonna pisteiden laskua ei varmasti tarvita. Samoin kuin kaikki tehdään vielä lite bättre kuten Curre aikoinaan sanoi niin hyvä tulee. A-tyttöjen osalta on kausi siis paketissa. Koutsi kiittää kaikkia peleissä mukana olleita taistelijoita. Hyvä kausi jätetään taakse ja rupeamme valmistelemaan jo seuraavaa josta uskon tulevan paremman.

Terveisin Olli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.