D-tytöt Petäjävedellä

D-tytöt matkasivat luantaina turnaukseen Petäjävedelle. Kinnus-Kuljetuksen bussilla startattiin klo 8 Nesteeltä. Vastassa olivat tällä kertaa JyLe2, JoLePa ja PetPet. Ensimmäisenä Plokilla oli tuomarointivuorot ja saimme seurata muiden peliä. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli JyLe2 joukkue. Hyvää peliä meiltä alusta loppuun, muutamia syöttövirheitä lukuunottamatta koko peli Plokin nimiin 2-0 (25-15, 25-14).

Toisena vastaan asettui JoLePa. Edellisessä kohtaamisessa tuli tappio ja nyt oli asennetta kerätty roppakaupalla lisää vastustajan kaatamiseen ja niihän siinä kävikin. Annan 13 pisteen syöttöputki heti alkuun ja saimme koko erän kuten myös toisenkin 2-0 (25-13, 25-14).

Viimeisenä vastassa PetPet. Tässä pelissä nähtiin taistelua ja erittäin hyvää peliä koko rahan edestä. Hyvät syötöt ja jujut antoivat meille selkeän voiton 2-0 (25-10, 25-9).

Mukaan oli tällä kertaa selvinnyt koko joukkue: Anna , Milla, Soili, Carita, Viivi, Rita, Kim, Roosa, Mari ja Jenna. Plokin tytöt siirtyivät sarjan ykköstilalle ennen viimeistä turnausta joka pelataan kotisalissa la 16.4. Tervetuloa kannustamaan tytöt voittoon!

Valmentaja kiittää ja kumartaa tyttöjä hyvistä peleistä ja kuljettajaa kyydityksestä!

-Eija-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.