C-tytöt SM lopputurnaukseen!!!

Ct_SM1

Ct_SM1

C-tytöt pelasivat tiensä Suomen 12:sta parhaan joukkoon Salossa pelatussa välieräturnauksessa lauantaina 26.3. Perjantaina puolilta päivin startattiin matkaan. Kimppakyytiin lähtivät Viitasaaren ABC:ltä myös Pielaveden Sammon tytöt. Iloisissa tunnelmissa matka jatkui perille saakka.

Lauantai-aamuna koneiden käynnistys alkoi aamulenkillä ja tukevalla aamupalalla. Eka peli Plokilaisilla alkoi klo 12 ja vastaan asettui kotijoukkue Salon Viesti/Chilit. Salon tasaisempi ja suoritusvarmempi joukkue sai pelinsä heti käyntiin, Plokin aaltoileva peli ja syöttövirheet kostautuivat. Ottelu Salolle 2-0 (25-18, 25-16). Evästä nassuun ja keskittymään seuraavaan peliin.

Lapin Narvi-pallon loistava liikkuvuus ja kimmoisuus ei riittänyt kun Plokittaret saivat pelin käyntiin. Syöttö saatiin ruutuun ja eka erä meille 25-16. Toiseen erään NarPa tuli uudella asenteella vieden erän 18-25. Kolmannessa erässä syöttövuoroon asteli Sini Koljonen. Kun naapuri vihdoin sai pallon pois , oli tilanne Plokille jo 10-0. Puolten vaihtokaan ei häirinnyt peliä, tästä erästä pisteet Plokille 15-2 ja koko ottelu 2-1.

Heti perään päivän kolmas ja viimeinen koitos jo ennestään tuttua Pielaveden Sampoa vastaan. Liekö huonot yöunet takana vai painoiko päivän pituus Sammon tyttöjen jaloissa mutta pelihuumori katosi kokonaan. Ploki syötti tosi let`s go meiningillä ja tappoi pallot kohteeseen vieden ottelun puhtaasti 2-0 (25-15, 25-9).

Turnauksen viimeinen ottelu saattoi sotkea vielä Plokin jatkoon pääsyä mutta onneksi Salo vei NarPasta voiton ja näin aukesi latu Plokille. Lopputurnaus pelataan 16-17.4. Varalan Urheiluopistolla Tampereella. Kaksipäiväinen turnaus vaatii kaksin verroin kannustusta, joten kaikki innokkaat vanhemmat mukaan kohteeseen!

-Tuire-

Ct_SM2

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.