B-tytöt

Lauantaina taisteltiin Mäntyharjulla B-tyttöjen lopputurnauspaikasta. Vaikka saimme hyvät lähtökohdat ensimmäisessä semifinaalissa voittamalla kaikki pelimme, niin tiesimme ettei se välttämättä takaa jatkopaikkaa. Ensimmäisessä pelissä vastassa LTU ja peli ei lähtenyt ollenkaan käyntiin. Olinko valmistanut porukan väärin, en tiedä. Eka erä selvästi kaverille ja me teimme kaikki mahdolliset virheet. Sitten toiseen erään. Hyvä syöttö löytyi ja karkasimme jo turvallisen tuntuiseen 15-6 johtoon. Kuitenkaan emme pystyneet pitämään hyvää tempoa yllä ja kaveri hivuttautui pikku hiljaa lähemmäs. Erän loppu oli kovaa vääntöä kääntyen lopulta vastustajale 25-23. Todella iso erän menetys, sillä se voittamalla olisimme varmistaneet lopputurnauspaikan . Toiseen peliin vastaan PaKa. Saimme pelin jengoilleen ja pystyimme pelaamaan kuin eka kerrallakin heitä vastaan. Ottelu selkeästi meille 2-0. Viimeiseen peliin vastaan kotijoukkue MäVi. Heillä oli hurmos päällä ja meidän piti siis voittaa yksi erä. Paljon taistelupalloja sisältänyt ensimmäinen erä eteni tasaisesti kahteenkymppiin, siitä kaveri rutisti tarvittavat pisteet ja meni erävoittoon. Taisi vähän lannistaa joukkuetta, sillä toiseen erään ei enää löytynyt tarvittavaa tappoa ja niinpä MäVi kuittasi toisenkin erän ja ottelun näin 2-0. Lopputuloksissa päädyimme kaikki 8 pisteeseen. Erävertailussa siis meillä se yksi vaivainen erä vähemmän kuin toisilla. Lopputurnaukseen siis MäVi ja LTU. Peli ei paljon poikennut omasta turnauksesta. Hiukan pelirohkeus putosi  ja tehtiin määrällisesti vähän enemmän virheitä. MäVillä ja Littoisilla oli syöttö parantunut edellesestä turnauksesta. Nämä muutokset riittivät kääntämään ottelut kaverille. Tasaista siis oli ja meidän kohtalona oli tällä kertaa jäädä lopputurnauksen ulkopuolelle. Joukkue taisteli kuitenkin hienosti ja oli syksystä harpannut ison askeleen eteenpäin. Kiitän joukkuetta hienoista hetkistä salilla ja mukavista pelimatkoista eri puolelle Suomea. Kiitos lähtee myös S-marketille ja K-marketille jotka evästivät joukkuetta talven aikana matkoillamme. Nähdään salilla