E-nuorten B-jatkolohko

EnB_Lepp

E-nuorten B-lohkon viimeinen turnaus pelattiin 20.3. Leppävedellä. Ekana vastustajana Plokilla oli JyLen p1 joukkue. Vaikka matka turnaukseen sujui varsin rauhallisin mielin, pelin alku oli kaikkea muuta. JyLe pelasi hyvää peruspeliä, ja erän puoliväliin asti mentiin tasapistein. Kun se kuuluisa “kipsi” saatiin murrettua omalta joukkueelta, peli muuttui täysin. Erät meille 25-16 ja 25- 6.

Toisena vastustajana oli JyLen p2 joukkue. Löysimme rentouden peliin ja erät meille 25-14 ja 25-14. Viimeisenä vastustajana meille asettui Leppä/Puumat. Tämä oli jatkoon pääsyn kannalta tärkein ottelu. Eka erä oli tiukka, mutta hermot piti, ja erä voitettiin 25-22. Toisessa erässä joukkue uhkui itseluottamusta ja homma hoidettiin selvin numeroin 25-11. Kokonaisuutena päivä oli loistava. Joukkueemme vahvuuksia olivat kovat ja tarkat syötöt, sekä varmat vastaanotot. Joukkueessa pelasivat Noora Hakonen, Anni Kinnunen, Toni Haapapuro ja Aleksi Nappi.

-Jussi-

————————————————————————————————————————————————————————————————————

Edellämainitussa turnauksessa siis varmistui että kaikki kolme Plokin e- joukkuetta pääsivät taistelemaan viimeissä turnauksessa mitaleista. Suoritus on hieno, pelaahan maakuntasarjassa kaikkiaan 19 e-joukkuetta. Viimeissä turnauksessa on mukana siis kolmen jatkolohkon kaksi parasta, yhteensä 6 joukkuetta. Turnauksen aika ja paikka ei ole vielä varmistunut, toiveissa on tietysti saada se kotisaliin.

“-Pihtipudas on paras, pidä siis varas!!!!”