E-nuorten A-jatkolohko

E-nuorten jatkosarjojen A-lohko saatiin päätökseen sunnuntaina Pihtipudas-Salissa. A-lohkossa pelaavat Ploki 1 ja Elosalamat saivat vieraakseen kaksi joukkuetta Saarijärveltä ja yhden Jyväskylästä. Kummallakin Plokin joukkueella oli turnauksessa neljä ottelua joista yksi (valitettavasti) toisiaan vastaan.

Aamupäivällä sekä Ploki 1 että Elosalamat ottivat selkeät 2-0 voitot kaikista kolmesta ensimmäisestä ottelustaan. Kuten eräpisteet kertovat, ottelut etenivät isäntäjoukkueiden hallinnassa ja suoria syöttöpisteitä tulikin paljon. Päivän viimeisestä keskinäisestä ottelusta odotettiin tasaista vääntöä ja näin kävikin. Jo eka erän alussa nähtiin päivän pisimmät pallorallit ja liki tasapisteissä mentiin yli erän puolenvälin. Erän lopussa Ploki 1:n varma peruspeli käänsi lopulta erän tytöille. Toisessa erässä tytöt karkasivat johtoon jo alussa eikä Elosalamoilla enää kiri riittänyt. Ottelu siis Ploki 1:lle 2-0. Jälleen kerran ihailtiin laajalti Elosalamoiden loistavaa liikkuvuutta. Päivän huimimmat puolustukset nähtiinkin Aapon ja Joelin toimesta.

Tulokset:

Ploki 1t- JyLe 1t  2-0 (25-6, 25-6), SaPu/Tiik- Elosalamat 0-2 (4-25, 2-25), Elosalamat- JyLe 1t 2-0 (25-15, 25-15), Ploki 1t- SaPu/Pantt 2-0 (25-5, 25-8), Ploki 1t- Sapu/Tiik 2-0 (25-6, 25-3), Elosalamat- SaPu/Pantt 2-0 (25-9, 25-2), Ploki1t- Elosalamat 2-0 (25-20, 25-10).

E-nuorten kausi jatkuu tästä sijoitusotteluilla joiden pelitapa ja ajankohta ei ole vielä tiedossa. Kiitokset turnausjärjestelyissä mukana oleille, erityisesti D-tytöille jotka ties monennenko kerran olivat tuomaroimassa ja kirjuroimassa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.