C-tytöt välieriin

soffinkuvat_249-1

C-tyttöjen SM-runkosarjan viimeinen turnaus pelattiin lauantaina Eurassa.

Ensimmäisenä Plokin tytöt pelasivat Euran Raikua vastaan samoin ottein kuin PislaPlokin naiset edellisenä iltana Pihtiputaalla. Selkeä 2-0 voitto eräpistein 25-12, 25-18.

Seuraavaksi vastassa oli Vantaan Lentopallo, joka ei missään vaiheessa päässyt hätyyttelemään kovilla syötöillä vastustajaa kurittanutta Plokia. Puolen tunnin pelin jälkeen taulussa pisteet 25-13, 25-7.

Kolmas vastus Salpis Hollolasta joutui myös nöyrtymään kovia syöttöjä ja muutenkin hyvää peliä esittäneen Plokin edessä. Pisteet kotiin 25-12, 25-14.

Reilun puolen tunnin evästauko ja Salon kaatoon. Ensimmäinen erä meni tutuilla sävelillä, kovat syötöt ja onnistunut hyökkäyspeli purivat, eikä Salon Viesti pystynyt vastaamaan samalla mitalla. Eka erä meille 25-15. Toisessa erässä plokittarien “paukut” loppuivat täysin, erä seisoskellen Salolle 18-25. Erätauolla äkkiä lisää energiaa pullosta ensiavuksi ja se riitti; kolmas erä meille selvästi 15-7.

Ennen viimeistä peliä Alajärven Ankkureita vastaan oli vartin tauko, jolla ilmeisesti tankkaus saletisti natsas, sillä pukuhuoneesta kentälle asteli let’s go-meiningillä varustettu joukkue, joka suvereenisti vei ensimmäisen erä 25-12. Toiseen erään Alajärven tytöt heräsivät taistelemaan, mutta erä silti meille 25-22.

Sen lisäksi, että C-tytöt kahmivat lauantaista joukkueelleen täydet 10 pistettä ja lohkonsa kakkostilan ja jatkopaikan välieriin, täytyy muutenkin nostaa hattu: on kova juttu pelata viidessä tunnissa yhteensä 11 erää ja voittaa niistä 10.  Pukuhuoneessa pelien jälkeen summattiin päivän saldo: tänään kaatui sekä Eura että Salo. Latu on auki.

soffinkuvat_249-1

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.