Maakuntaleiritystä Pihtiputaalla

Dt_leiri4

Dt_leiri4

Maakuntaleiritystä on tälläkin kaudella järjestetty d-ja c-ikäisille tytöille. Järjestyksessään kolmas D-tyttöjen leiri pidettiin lauantaina Pihtipudas-salissa. Ensimmäisen leirin 41:stä tytöstä on tässä vaiheessa mukana 20, Plokin tyttöjä on mukana viisi: Jenna Kemppainen, Anna Liimatainen, Mari Kahilainen, Rita Luomala ja Tiia Hakonen. Viimeiselle leirille valitaan n. 16 tyttöä, joista muodostetaan kaksi joukkuetta toukokuussa pelattavaan Itä-Suomi Cupiin. Leireillä valmennuksesta vastaavat Arja Peltonen, Jouni Ojala ja Tuire Koljonen. Pihtiputaan leirillä mukana oli myös c-tyttöjen päävalmentaja Tiina Kokko.

Pihtipudas-Salissa vietetyn päivän aikana käytiin läpi monenlaisia harjoitteita, samalla korostaen yhteenkuuluvuutta, leireillähän ei edusteta vain omaa seuraa vaan yhteistä maakuntajoukkuetta. Aamupäivä vietettiin Olli Nenosen johdolla perusharjoitteiden parissa ja kun oli nautittu Tiinan keittämä (kuulemma maukas) kasvissosekeitto, iltapäivällä keskityttiin pelinomaisiin harjoitteihin ja pelitaktiikoihin maakuntavalmentajien valvonnassa. Päivä oli varmaankin fyysisesti raskas, mutta iloisia ilmeitä nähtiin vielä pois lähtiessäkin.

Dt_leiri3

Dt_leiri_1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.