B-tytöt voittoihin

Voisiko semit alkaa paremmin? Oikein arvattu ei voi. B-tytöt järjesti lauantaina paikalle saapuneille katsojille kivan lentopallotapahtuman. Kolme peliä ja kolme voittoa. Eka peliin vastaan asettui PaKa, joka oli aika liikkuva porukka, mutta hyvin tytöt kentästä iskuilleen vapaita paikkoja löysivät ja niinpä lukemat meille 2-0. Toiseen peliin tuli vastaan LTU Littoisista. Tosi kovaa vääntöä alusta loppuun saakka. Eka erässä kaveri antoi omilla syöttövirheillä meille lopussa arvokkaita pisteitä mutta toisessa väännettiin puolin ja toisin hyvillä suorituksilla pisteitä. Peli meille 2-0. Ottelu oli erittäin hyvää junnulentopalloa. Kolmas peli ja vastaan asettui MäVi Mäntyharjulta. Myös tämän ottelun taso oli korkea ja niinpä ottelun aikana nähtiin komeita suorituksia puolin ja toisin. Ekä erä meni vastustajalle, mutta toinen ja kolmas kotiin eli 2-1 komea kotivoitto. Valmentajan silmin nähtynä tähän mennessä parasta peliä mitä tytöt on esittänyt. Nyt pitää vain jaksaa treenata kuukausi tiukasti ja valmistautua hyvin toiseen osaan Mäntyharjulla ja yrittää saavuttaa lopputurnauspaikka. Koutsi kiittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.