Naisten 3-sarjaa kotisalissa

Naisten 3-sarjaa pelattiin tällä kertaa kotisalissa. Vieraaksi saapuivat Lievestuore sekä Korpilahti. Nämä kaksi joukkuetta  ovat tässä vaiheessa kärkisijoilla sarjatilanteessa kun kautta on jäljellä enää yksi turnaus.

Ensimmäiseen peliin verkon toiselle puolelle asettui Lievestuore. Ensimmäinen erä eteni kotijoukkueen komennossa, eikä vastustajalle annettu paljon mahdollisuuksia. Erä meille 25-17. Toiseen erään vastustaja sai hyvän alun kovilla aloituksilla, jotka tuottivat tulosta. Kotijoukkueen puolella ei tapahtunut juuri mitään, liike taisi jäädä vaihtopenkille eikä mikään muukaan oikein sujunut. Erä vastustajille selvin numeroin 7-25. Kolmanteen erään saimme taas pelistä kiinni, erä sujui lähestulkoon samoin kuin ensimmäinenkin ja pisteet meille 25-21. Ottelu siis Plokille 2-1 (25-17, 7-25, 25-21).

Toisessa pelissä kohtasimme sarjaa johtavan Pyrinnön. Peli sujiu tasaisissa merkeissä, mutta pienet nukahdukset erien välissä kostautuivat ja Pyrintö vei pisteet mukanaan. Ottelu Pyrinnölle 3-0 (25-22, 25-19, 25-21).

Päivän suorituksiin voimme olla tyytyväisiä. Ehkä ensi kerralla jo viemme erän tai parikin Pyrinnöltä 😉

-Laura-

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.