D-tyttöjen jatkosarjaa Korpilahdella

D-tyttöjen jatkosarjan toinen turnaus pelattiin viime lauantaina Korpilahdella. Matkaan lähdettiin puolikahdeksalta seitsemän pelaajan voimin. Odotukset olivat korkealla, olihan takana tappioton kausi.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui KonnU Konnevedeltä. Peli alkoi pienellä alkukankeudella mutta siitä selvittin nopeasti ja Ploki veikin ottelun nimiinsä 2-0. Seuraavana vastassa JoLePa Jämsästä. JoLePa tuli vastaan muutaman uuden vahvistuksen turvin jotka pistivätkin Plokin tytöt tiukoille. Eka erässä Rita loukkasi jalkansa ja oli sivussa tämän ottelun lopun. Koko ottelu alusta loppuun oli tasaista ja todella jännittävää. Toisessa erässä näkyi jo pientä väsymystä, mutta luovutettu ei missään vaiheessa. Erävoitot tasan ja ratkaisu siirtyi kolmanteen erään. JoLePan kokeneemmat pelaajat olivat edukseen ja niin JolePa nappasikin koko ottelun 1-2. Plokille ensimmäinen tappio koko kauden aikana. Kolmannessa ottelussa vastassa oli Pyrintö Korpilahdelta. Tässä ottelussa vastustajan pisteet tulivat lähinnä Plokin syöttövirheistä, ottelu Plokille 2-0.

Tulokset: Ploki- KonnU 2-0 (25-13, 25-7), Ploki- JoLePa 1-2 (17-25, 27-25, 19-21), Ploki- Pyrintö 2-0 (25-13, 25-8).

Seuraava turnaus pelataan Petäjävedellä 26.3.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.