C-tytöt Alajärvellä

C-tyttöjen Sm-sarja jatkui runkosarjan toisella turnauksella Alajärvellä. Vaikka tällä kertaa matka oli lyhyt, päivälle kertyi kuitenkin mittaa neljän ottelun takia. Ja kun kerran oli lähdetty sillä asenteella, että pelataan koko rahan edestä, tytöt pelasivat kaksi ensimmäistä peliään kolme eräisinä. Lohkojohtaja Raision Loimulta tytöt taistelivat yhden erän, vaikka otteluvoitto karkasikin Raisioon 1-2 (15-25, 25-17, 9-15).Toinen peli oli Hollolan Salpista vastaan, jossa ensimmäinen erä seisoskeltiin ja kaksi seuraavaa pelattiin, ottelu meille 2-1 (13-25, 25-19, 15-8).

Tässä vaiheessa turnausta plokittaret olivat pelanneet jo 6 erää, vaikka turnaus oli meidän osalta vasta puolessa välissä. Lyhyt ruokatunti ja takaisin kentälle. Väsymyksen merkit alkoivat jo näkyä tyttöjemme pelissä, mutta hyvällä asenteella ja kovalla sisulla viimeiset kaksi peliä meille. Ploki-Salon Viesti 2-0 (25-18, 25-18) ja Ploki-Vantaan Lentopallo 2-0 (25-14, 25-15).

Päivän tuloksella 1 tappio, 3 voittoa Ploki on tällä hetkellä oman lohkonsa kolmas, kun pelaamatta on vielä 2 turnausta maaliskuussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.