B-tytöt semeihin

Lauantaina startattiin kohti Oulunsaloa klo 8.00 lukion pihasta. Odotuksia päivälle oli, sillä olimmehan saaneet hyvät asetelmat Parikkalan reissulta. Perillä alkoi valmistautuminen eka peliin mikä käytännössä ratkaisisi jatkopaikan. Vastaan asettui JyLe Jyväskylästä. Saatiin hyvä lähtö peliin ja veimme erää vakuuttavasti alusta loppuun. Oikein hyvää tekemistä kauttaaltaan. Kuinka ollakkaan, pieni selän oikaisu toiseen erään ja vastustajan annettiin tulla peliin. Toinen erä heille. Kolmas taas meidän hallintaa koko erä ja näin arvokas 2-1 voitto. Toinen peli Ylöjärveä vastaan kulki vastustajan pienoisessa hallinnassa. Molempien erien lopussa saatiin hyvä vaihde päälle, mutta kiri ei aivan riittänyt ja näin kaveri kuittasi molemmat erät. (23-25 ja 22-25). Kolmas peli oli tuttua Tervon porukkaa vastaan. Peli noudatteli aikalaila samaa kaavaa kuin aiemmat kohtaamiset. Vaikealla syötöllä kaverin peli rikki ja näin meidän puoli pääsi ottelussa aika helpolla. 2-0 voitto ja näin varmistui lohkon kolmas sija ja paikka semifinaalitunaukseen. Tätä kirjoitettaessa on selvinnyt jo lohkojako eli Plokin lisäksi paikasta finaaliturnaukseen ryhtyvät kisaamaan MäVi Mäntyharjulta, Littoisten Urheilijat sekä PaKa Kuusamosta. Eka turnaus Pihtipudas-salissa 19.2 ja toinen Mäntyharjulla 19.3. Toivotaan yleisön löytävän salille kannustamaan tyttöjä hienoihin  suorituksiin. Näkymisiin ja kuulemisiin tv. Koutsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.