E-nuorille täyspotti

elosal_6.2

E-nuorten jatkosarjat jatkuivat sunnuntaina  Saarijärvellä ja Plokista mukana olivat jälleen poikajoukkue Elosalamat sekä tytöistä koostuva Ploki 1. Jatkosarjojen lohkoissa on mukana paitsi alkusarjojen kärkijoukkueita, myös aivan uusia aloittaneita joukkueita. Joukkueiden väliset tasoerot näkyivätkin tässä turnauksessa selvästi.

Kummankin Plokin joukkueen vastustajina olivat Paterit Korpilahdelta sekä Pantterit ja Tiikerit Saarijärveltä. Ploki 1 otti helpohkot 2-0 voitot kaikista kolmesta ottelustaan, suuri osa pisteistä tulikin suorina syöttöpisteinä. Toki myös vastaanotto oli selvästi varmempaa kuin vastustajilla, ja niistä päästiinkin rakentelemaan hyviä hyökkäyksiä. Joukkueen kaikki kuusi tyttöä olivat mukana kiertovaihdossa kaikissa erissä ja joukkueen tasaisesta materiaalista kertoo se että peli toimii samoin kaikissa rotaatioissa.

Päivän todellinen taistelijajoukkue oli Elosalamat, joka Ploki1:n tavoin voitti kaikki kolme otteluaan. Helpolla ei voitto tullut varsinkaan SaPu/Panttereita vastaan, jonka toisessa erässä mentiin jatkopalloille. Poikien vahvuutena on erinomainen liikuvuus jota ihailtiinkin myös vierasjoukkueiden taholta. Plokin poikalentopalloilun tulevaisuus näyttää valoisalta kun tämän ikäluokan poikia on mukana kymmenkunta. Uutena pelaajana debytoi tässä turnauksessa Jesse Pasanen.

Tulokset: Ploki 1-Pyrintö 2-0 (25-9, 25-16), SaPu/Pantterit-Eloslamat 0-2 (13-25, 24-26), SaPu/Tiikerit-Ploki 1 0-2 (4-25, 4-25), Elosalamat-Pyrintö 2-0 (25-20, 25-15), SaPu/Pantterit- Ploki 1 0-2 (6-25, 8-25), Elosalamat- SaPu/Tiikerit 2-0 (25-6, 25-2).

Plokin joukkueiden viimeinen jatkosarjan turnaus pelataanikin kotisalissa su 20.3.

elosal_6.2

 

 IMG_1015

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.