A-tytöt jatkavat

A-tytöt turnasivat Kouvolassa semifinaaliturnauspaikasta. Matkaan lähdettiin perjantaina ja tällä kertaa varattiin aikaa reilummin jotta keskittymiselle peleihin olisi tilaa. Jokainen hoiti illan ohjelmat tavallaan ja nukutun yön jälkeen päästiin kunnon aamupalan kimppuun. Siitä palaveriin ja kun taktiikka päivän peleihin oli luotu niin kohti salia. Alkulohkon pelit oli PKS-volleyta Helsingistä ja Mestoa Tampereelta vastaan. Molemmat pelit meni vähän saman kaavan mukaan eli koko ajan tultiin pikkuisen perässä. 2-0 vastustajille. Palaverissä oli painotettu tiettyjä asioita ja mielestäni totetus toimi ajoittain aivan mallikkaasti, mutta aivan koko ottelun kestävää keskittymistä ei vielä löydy. Kolmas peli oli sitten se kuuluisa kuoleman peli eli RISTIKKÄISFINAALI. Voitolla jatkoon ja tappiolla kesälaitumille. Tytöt kävi hetken aikaa kopissa keskittymässä ja sen jälkeen rähinä päälle ja OrPon kimppuun. Eka erässä palaverissa sovitut asiat toimi hyvin ja niinpä selkeä erävoitto kotiin. Toiseen erään asiat taas kerran unohtui ja vastustaja päästettiin aivan suotta peliin mukaan. OrPo vei ja me seisoskeltiin. Kolmas erä meni puolten vaihtoon asti tasalukemissa. Totesin tytöille, että meillä kyllä kanttirauta kestää ja niinpä siinä tuli pari kovaa suoritusta. Viimeisen pallon jälkeen oli hieno katsoa tyttöjen villiä tuuletusta jatkopaikasta. Hyvä tytöt. Pronssipeliin ei syttyjä oikein löytynyt ja koutsikin sekoitti vähän järjestyksiä joten se mevi nopsasti PKS-volleylle 2-0. Tyytyväisin mielin poistuimme kuitenkin kotimatkalle, sillä jatkoonmeno tyydytti todella paljon. Semifinaalit ovat 26.2 ja 26.3, joten ei tässä kauheasti ole aikaa salilla töitä tehdä, mutta aina sieltä saattaa jotain mukaan keretä. Toivotaan, että nytkin. Vatsataudista toipunut koutsi kiittää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.