A-tytöt jatkavat

A-tytöillä oli vuorossa turnaus Kouvolassa, jonne lähdettiin hyvissä ajoin perjantaina. Majoittuminen ja reippailut ulkona jokaisella omaan tyyliinsä. Nukutun yön ( paitsi allekirjoittanut ) jälkeen hyvälle aamupalalle ja palaveriin. Pelisysteemin selvittyä loppupakkaukset ja tytöt kävellen hallille. Lohkovastustajat olivat Mesto Tampereelta sekä PKS-Volley Helsingistä. Molemmat pelit meni saman kaavan mukaan. Kiusattiin kyllä, mutta koko ajan tultiin askel perässä. Molemmat pelit kaverille 2-0.  Niinpä edessä oli kauden tärkein peli tähän asti, RISTIKKÄISFINAALI. Eli voitat pelin niin olet jatkossa ja häviöllä A-tytöt kesälaitumille. Vastaan tähän ns. kuoleman peliin asettui OrPo Orivedeltä. Tytöt oli ennen peliä käynyt latautumassa pukukopissa ja se näkyi eka erässä. Hyvä syöttö sai lisäkseen agressiivisen hyökkäyksen. Varsinkin jatkopallot pelattiin hyvin takaisin vastustajan kenttään. Selkeä erävoitto, mutta siis vasta ensimmäinen. Toiseen erään mukaan tuli pehmeyttä tekemiseen eikä pelin lukeminenkaan meinannut enää luonnistua. Helppoja palloja tukuttain meidän kenttään ja niinpä kaveri kuittasi erän. Mentiin siis koko rahan edestä. Ratkaisuerä  eteni tasaisesti puolten vaihtoon asti. Totesin siinä jonkun pallon jälkeen tytöille, että meillä kyllä kanttirauta kestää kaveria paremmin. Ja niin kävi, heti pari kovaa suoritusta ja karkumatka kohti erä- ja otteluvoittoa oli tosiasia. Villit tuuletukset jatkopaikan varmistuttua oli ihan paikallaan. Pronssiotteluun ei löytynyt enää paukkuja joten se meni nopeasti PKS-Volleylle 2-0. Tyytyväisinä saatoimme lähteä kotimatkalle sillä olihan näin varmistunut pääsy välierälohkovaiheeseen. Väsynein kotiinpalaaja taisi tällä kertaa olla koutsi, sillä vatsatauti vei mehut totaalisesti. Välierälohkovaiheen pelit odottavat 26.2 Lapualla sekä 26.3 Oulunsalossa, joten kovaa työntekoa salilla, jotta kerittäisiin vielä parantamaan peliä. Kiitos vielä kerran jatkopaikasta. Nähdään salilla.

Terveisin Olli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.