C-Tytöillä SM-sarjan avaus

Sunnuntaina oli aamuherätys ajoissa, kun C-tytöt lähtivät tyynyt kainalossa klo 5.30 kohti Hollolaa SM-sarja ensimmäiseen turnaukseen.

Ensimmäisessä pelissä vastassa oli lohkon kovin joukkue Raision Loimu. Vaikka plokittaret napsivat mukavasti torjuntapisteitä ja hyökkäyspisteitä myös, olivat vastustajan kovat aloitussyötöt liikaa plokin vastaanotolle, erät Loimulle 25-16,25-13.

Seuraavassa pelissä vastustajana oli Euran Raiku-97. Olikohan edellisen pelin tappio vielä liian tuoreessa muistissa, kun ensimmäisessä erässä tehdyt pisteet ja erävoitto 25-20 eivät saaneet hymyä huuleen, vaan peliä pelattiin turhankin synkissä tunnelmissa. Siksi ehkä toinen erä lipsahti naapurille19-25. Kolmanteen erään taistelutahto heräsi ja erä selvin lukemin meille 15-8.

Tämän päivän viimeiseen peliin vastaan asettui Alajärven Ankkurit-96. Ensimmäisen erän alussa tapahtunut Anskun loukkaantuminen sotki kuviomme täysin, eikä meistä ollut juurikaan vastusta alajärveläisille. Toiseen erään saimme pelaajien järjestyksen toimivaksi, syötöt onnistuivat kuin unelma, torjunnalla napsittiin pisteitä ja hyökkäykset osuivat postimerkkiin, erä meille selvästi. Kolmanteen erään tytöt saivat saman draivin päälle ja johdimme erää kentän puolia vaihdettaessa neljällä pisteellä. Mutta sitten tapahtui harmittava notkahdus ja  AA nousi rinnalle ja ohikin ja vaikka tytöt taistelivatkin lähes tasapisteisiin, erä loppui meidän kannalta liian aikaisin Alajärven voittoon. Eräpisteet 13-25,25-17,13-15.

Lohkossamme pelaa yhteensä 7 joukkuetta, joiden kesken pelataan kaksinkertainen sarja. Seuraava turnaus pelataan helmikuussa Alajärvellä ja se onkin c-tyttöjen ainoa alle 300 kilometrin pelimatka, seuraavat pelipaikkakunnat ovat nimittäin Raisio ja Eura.