Miesten voittoputki jatkui

Plokin miesten 4-sarjajoukkue jatkoi vahvoja otteitaan, tällä kertaa kotisalissa pelatussa turnauksessa. Plokin vieraana sunnuntaipäivää viettivät Jyväskylä Lentiksen A-pojat, sekä Korpilahden Martti.

Päivän avauspelissä Ploki kohtasi nuoret jyväskyläläiset. Edellisessä kohtaamisessa Jyväskylässä Ploki vei armottomasti kaikki pisteet mennessään, eikä helppoa ollut JyLe:n nuorukaisilla tälläkään kertaa. Ploki vei ottelua alusta loppuun ja takoi melko nopeasti taululle tylyhköt lukemat 3-0 (25-7, 25-10, 25-15). Erityisen vahvoja lenkkejä Plokin joukkueessa olivat libero Sami Matalamäki, joka vastaanotti palloja 100% tarkkuudella, sekä yleispelaajan tontilla häärinyt Ossi Pärnänen, joka oli erityisen tehokas hyökkäyspäässä.

Korpilahden Martti onnistui syksyllä viemään Plokilta yhden erän, joten kotijoukkueella oli parannettavaa edellisestä. Erittäin kokeneet korpilahtelaiset pelasivat yksinkertaista ja hetkittäin tehokasta peliä, johon Ploki pääsi nopeasti mukaan, kiitos joukkueenjohdon aktiivisen scouttauksen. Vierasjoukkueen kovin syömähammas otettiin armottomaan tarkkailuun ja ottelun alkua lukuunottamatta näin saatiinkin vierailijoiden hyökkäyksestä kovin terä pois. Pitkiäkin palloralleja sisältänyt ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen voittoon lukemin 3-0 (25-17, 25-16, 25-17). Ottelun selvästi tehokkain oli hakkuri Oki Nenye (19/+14). Ploki jaksoi jauhaa omaa rauhallista peliään pallosta toiseen, mikä lopulta tuotti toivotun tuloksen ja sai jopa joukkueen valmennusjohdon hymyilemään. -Ei tässä mitään henkseleitä aleta paukutella, salilla hikoillaan kevättä kohti entistä kovemmalla sykkeellä, totesi aina yhtä rauhallinen valmentaja Olli Nenonen. 

—–

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.