E-nuorten jatkosarjat käyntiin

E- nuorten maakuntasarjaa jatkettiin vuodenvaihteen jälkeen siten, että jatkosarjat jaettiin kolmeen lohkoon, jossa kussakin on mukana alkusarjan joukkueita lähtöpistein, mutta myös uusia mukaan ilmoittautuneita joukkueita. Plokin joukkueille tämä tarkoitti sitä, että  Ploki 1 ja Elosalamat pelaavat A-lohkossa ja Ploki 2 B-lohkossa.

A-lohkon ensimmäinen turnaus pelattiin lauantaina Palokan liikuntahallilla joka olikin pelipaikkana uusi tuttavuus. Ploki 1:n ja Elosalamoiden lisäksi paikalla olivat isäntäjoukkue JyLe 1-t sekä Pyrintö/Paterit. Plokin kummankin joukkueen pelit kulkivat hyvin ja täyspotin esti vain se, että luonnollisesti Ploki 1 ja Elosalamat joutuivat pelaamaan myös toisiaan vastaan. Ploki 1 oli tällä kertaa vahvempi ottaen siis voitot kaikista kolmesta ottelustaan. Elosalamoiden saldona oli kaksi voittoa, ja vaikka tuo yksi tappio tulikin, tarjosivat pojat Ploki1:lle päivän tiukimman vastuksen. Ploki1 (Hanna Kokko, Jenna Rutanen, Tiia Saastamoinen, Inka Tavaststjerna, Julia Kemppainen) pelasi Anna Hämäläisen komennossa ja Elosalamoita (Aapo Varis, Ilkka Parviainen, Tony Tavaststjerna, Joel Pasanen) käskytti Juha Tavaststjerna.

Tulokset: JyLe 1-t-Ploki 1 0-2, Pyrintö/Paterit-Elosalamat 0-2, Elosalamat- Ploki 1 0-2, JyLe 1-t- Elosalamat 0-2 ja Pyrintö/Paterit-Ploki1 0-2.

Sunnuntaina oli vuorossa B-lohkon turnaus Jyväskylän Keltinmäessä, jossa Ploki 2 sai vastaansa kaksi joukkuetta Jyväskylästä ja yhden Korpilahdelta. Edellispäivän menestys e-nuorissa sai jatkoa kun Ploki 2 otti suorat 2-0 voitot kaikista kolmesta ottelustaan. Plokin selkeitä vahvuuksia olivat syöttövarmuus ja vastustajia varmempi vastaanotto. Ploki 2 joukkueesa pelasivat Aleksi Nappi, Toni Haapapuro, Anni Kinnunen ja Noora Hakonen, penkillä joukkuetta ohjeisti Jussi Kinnunen.

Tulokset: Pyrintö/Jujut-Ploki 2 0-2, Ploki 2- Jyle2-t 2-0, Ploki 2-Jyle-p2 2-0.

En-sarja jatkuu 5-6.2. Saarijärvellä ja Korpilahdella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.