F-junnut Korpilahdella

Plokin nuorimmat matkasivat kirpeässä pakkassäässä kauden toiseen toimintapäivään Korpilahdelle lauantaina 15.1. Pelireissu vieraalle paikkakunnalle oli useimmille ensimmäinen, joten pelien ohella jännitettävää riitti, sekä itse matkassa, että toimintapäivään liittyvien temppurastien suorittamisessa. Korpilahden yhtenäiskoulun salissa riitti vipinää, kun kaikki joukkueet Korpilahden Pyrinnöstä, Petäjäveden Petäjäisistä ja Pihtiputaan Plokista lämmittelivät yhdessä mm. hännänryöstöä ja bakteerihippaa leikkien. Samalla tutustuimme hiukan vastustajiimme ja pelikavereihin, joiden kanssa toivottavasti tapaamme tulevien vuosien aikana vielä usein. Jännitys karisi viimeistään sitten, kun toimintatemput oli suoritettu. Pienissä ryhmissä pelaajat pääsivät testaamaan taitonsa hyppynarun hyppimisessä, vannejuoksussa, niskaseisonnassa, pallon kuljetuksessa jaloin, vannehyppelyssä, kopin ottamisessa yläkautta, pallon pompotuksessa ja tarkkuusheitossa.

Pelien vihdoin alettua oli moni jo jaksamisen rajoilla, mutta saimme silti pelaajat tsempattua mahtavaan peli-intoon. Plokilaiset pelasivat kahdella joukkueella ja molemmat joukkueet voittivat ensimmäiset pelinsä. Nuorimmaisille pelaajille neljä peliä peräkkäin toimeliaan aamun jälkeen oli hiukan liikaa,  mutta pelikokemusta saimme paljon. Mm. syöttämisessä ja passaamisessa tapahtui kehittymistä, mikä innostaa meitä harjoittelemaan tiikerikerhossakin lisää. Ploki 1 joukkueessa pelasivat Noora Hakonen, Nea Hiironen ja Niina Hakonen. Ploki 2 joukkueessa pelasivat Kalle Siekkinen, Tiisa Paukku ja Aatu Kinnunen.

Tulokset: Pyrintö-Ploki 1  0-2 (4-15, 3-15), Pyrintö 2-Ploki 1  0-2 (7-15, 9-15), Ploki 1-PetPet  0-2 (11-15, 7-15), Ploki 2-Pyrintö2  2-0 (15-13, 15-13), Ploki 2-Pyrintö 4  1-1 (15-6, 4-15), PetPet-Ploki2  2-0 (15-5, 15-4), Ploki 2-Pyrintö 3  0-2 (5-15, 1-15).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.