Lyhyt pelipäivä miehillä

Lyhyt pelipäivä miehillä

Miesten M4-sarjan joukkue avasi kevätkauden Leivonmäellä viime sunnuntaina. Korpilahden Pyrintö ei tuntemattomasta syystä vaivautunut paikalle, joten turnaus jäi yhden ottelun mittaiseksi, jossa Plokin kuntoa lomien jälkeen testasi Leivonmäen Pyry.

Ensimmäinen erä oli unisille Plokilaisille vaikea. Vasta vastustajan eräpallo tilanteessa 20-24 herätti joukkueen taistelemaan. Liberona häärinyt Aleksi Mechniakov piti vastustajan hyökkääjiä aivan pilkkanaan liikkuen kentällä kuin kärpänpoikanen. Loistavat puolustukset ja jämäkkä hyökkäys toivat lopulta Plokille hienon erävoiton lukemin 26-24.

Toisessa erässä kentällä oli käytännössä yksi joukkue. Plokin vastaanotto ahtaissa olosuhteissa oli rautaa ja passari Meriruoko pääsi käyttämään hyökkääjiä monipuolisesti. Erityisen painavia olivat keskihyökkäykset, joita Pauli Matalamäki ja etenkin Toni Saastamoinen paukuttivat raakasti parkettiin. Plokin tehokkuudesta ja huolellisuudesta kertoo erälukemat 25-13.

Liekö hyvänolontunne hiipinyt puseroon, kun kolmas erä oli yllättävänkin tiukkaa vääntöä. Hetkittäin Plokin suorittaminen oli niin huolimatonta, että jopa valmentaja Olli Nenosella alkoivat verisuonet kuultaa ohimoiden läpi. Erän loppua kohti Ploki kuitenkin löysi rytmin peliinsä, muttei tästä huolimatta kyennyt karkaamaan kotijoukkueelta. Erän lopulliseksi ratkaisijaksi nousi kolmanteen erään hakkuriksi Okin tilalle vaihdettu isoveljensä Niko. Höyhenen kevyesti leijaillen Niko poimi vastustajan tsekkilyönnit suurinpiirtein neljän metrin korkeudesta painaen ne takaisin vastustajan kenttään. Hyvä niin, pysyi Ollinkin verisuonet vielä ehjinä. Kolmas erä Plokille 25-23 ja koko ottelu näin 3-0.(26-24, 25-13, 25-23).

Miehet metsästävät viiden ottelun voittoputkelleen jatkoa seuraavan kerran sunnuntaina 23.1. kotoisassa Pihtipudas-salissa. Kaikki paikan päälle kannustamaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.