D-tytöt Jämsässä

Dt_2010

D-tyttöjen alkusarjan viimeinen turnaus pelattiin sunnuntaina Jämsässä. Plokin tytöt olivat jo aiemmin varmistaneet alkusarjan kärkipaikan häviämättä kauden aikana erääkään. Sama linja jatkui myös Jämsässä, edes vieraileva valmentaja ei onnistunut tyttöjen peliä sotkemaan. Vastustajina olivat tuttuun tapaan joukkueet Korpilahdelta, Jämsästä, Petäjävedeltä ja Jyväskylästä. Kuten pisteet kertovat, missään erässä ei vastustaja päässyt varsinaisesti uhkaamaan Plokin tyttöjä. Hyvin tytöt pelasivatkin, erityisesti tässä turnauksessa ei virheitä paljon tehty millään osa-alueella. Tyttöjen syöttövarmuus on jo tuttua, mutta nyt on myös opittu hyökkäämään monipuolisesti käyttämällä vuoroin tarkkaa sijoittelua kuin myös kovempaa lyöntiä silloin kun tilaisuus on. Valmentajalle näin tasataitoisen joukkueen peluuttaminen on helppoa, ainoaksi ongelmaksi muodostuukin että vastustajan jäädessä pienille pisteille ei kiertovaihtoa paljon tapahdu. Viiden syötön raja olisi ehkä paikallaan myös d-ikäisissä.

D-tyttöjen kausi jatkuu viikon päästä maakuntaleirillä ja jatkosarjojen pelit jatkuvat tammikuun lopussa. Jatkosarjoihin sai ilmoittaa myös uusia joukkueita, joten luvassa on myös ennestään tuntemattomia vastustajia.

Tulokset:

Ploki-Pyrintö  2-0  (25-6, 25-6)

Ploki-PetPet  2-0  (25-11, 25-9)

Ploki-JoLePa 2-0  (25-4, 25-6)

Ploki-JyLe    2-0  (25-3, 25-10)

Dt_2010

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.