Loppiaisen viettoa Kurikassa

Millen_dt

Plokin d ja e-ikäiset viettivät Loppiaistorstaita kuinkas muuten kuin lentopallon merkeissä. Kurikassa järjestettyyn Millenium-turnaukseen lähdettiin hakemaan paitsi pelituntumaa joulutaon jälkeen, myös kokemuksia uusista ja vieraista joukkueista. Turnaukseen oli ilmoittautunut suuri määrä joukkueita, joka näkyi tiukkana aikatauluna, vaikka määrällisesti otteluja ei paljon päivälle kertynytkään.

Palkintosijoja ei tällä kertaa Plokin joukkueille tullut, mutta kaikki joukkueet saivat otteluvoittoja ja hyviä kokemuksia uusista vastustajista. Plokin joukkueiden sijoitukset: E-pojat1 4., E-pojat2 5., E-tytöt 5. ja D-tytöt 8.

Vanhemmista koostuvia kannustusjoukkoja oli mukana ilahduttava määrä, kiitokset heille kuin myös mukana olleille valmentajille ja bussikuski Jormalle! Tästä on hyvä jatkaa kevään sarjoihin.

Millen_dt

Millen_ep

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.