Myös A-tytöt SM-sarjaan

Jälleen nähdään Pihtiputaalta C-, B-, sekä A-tytöissä joukkueet SM-sarjassa. Viimeisenä paikkansa varmisti A-tytöt, jotka turnasivat 18.12 Pihtipudas-salissa. Plokin lisäksi paikalla oli A-Volley Viialasta, OsVa Oulunsalosta sekä Lahden Kimmo. Aamu lähti jännittävästi käyntiin, sillä puhelin pirahti ennen salille lähtöä ja toisessa päässä oli kuumeinen pelaaja. Jo aikaisemmin oltiin menetetty toinen keskipelaaja telakalle polvivaivan takia. Toivottelin pikaiset paranemiset ja eikun miettimään kuusikko uusiksi. Pelaajille ilmoitus miten tullaan pelaamaan ja kohti eka peliä.  Olin katsellut aikaisempia turnaustuloksia ja arvelin mielessäni, että tässä pelissä taidetaan ratkaista kolmas jatkoonmenijä SM-sarjaan. Peli pysyi hyvin hyppysissä, vaikka syöttövirheitä rupesi tulemaan hiukan liikaa. Meiltä kuitenkin päivän paras peli ja selkeä 2-0 voitto. Seuraavaan peliin vastustajaksi OsVa. Nyt nähtiin kun verkon toiselle puolelle tuli viimeisen vuoden A-tyttö joukkue, mikä ero sillä on selkeästi nuorempaan joukkueeseen mikä Plokikin on. Toistojen määrää on keritty kerätä jokaiselle pelaajalle niin paljon enemmän ettei se voinut olla näkymättä. Peli nopeasti ohi OsVan kirjatessa erittäinkin selvän 2-0 voiton. Viimeiseen otteluun vastaan asettui Kimmo. Myös tämä joukkue on selkeästi kokeneempi kuin Plokin tulevien vuosien joukkue. Ei syntynyt tässäkään ottelussa kunnon taistelua otteluvoitosta vaan Kimmo löi taululle vastustamattomasti 2-0. Näin ollen aamun eka peli oli se ratkaisupeli ja sillä voitolla siis varmistui SM-sarja paikka. Peleistä ja varsinkin näistä kahdesta häviöpelistä paljastui myös yksi harjoiteltava asia tulevaisuutta varten. Eli minkälaisella ilmeellä pelaaja menee pallosta toiseen. Vaikka ottelussa olisi tulossa nokkaan 25-0 niin taistelu ei saa ikinä loppua. Tämäkin asia pitää vaan opetella. Nyt ruvetaan vaan keräämään toistoja koneeseen ja otetaan eroa kiinni vastustajiin niin jatkossa saadaan varmasti nauttia mielenkiintoisista peleistä. Ensin kuitenkin rauhoitutaan Joulun viettoon kukin tahollaan ja palataan arkeen sitten heti Uuden Vuoden jälkeen. Allekirjoittanut toivottaa kaikille oikein Rauhallista Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta.

Olli Nenonen

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.